eskort samsun

ÜNYENETHABER

KIŞ GELMEDEN KENDİNİ GÖSTERDİ

KIŞ GELMEDEN KENDİNİ GÖSTERDİ
07 Eylül 2016 - 8:33

2

Kış Meyvesi olarak bilinen mandalinanın tezgahlarda boy göstermeye başlaması, vatandaşa ‘kış erken mi geliyor?’ sorusunu sordurttu.14269898_10208730135284136_1897471563_n

Pazar manavlarında tezgahları süsleyen ve görenleri şaşırtan mandalinanın, korkutacak bir yanı yok. Çünkü bu mandalinanın Hatay mandalinası ve erken cins bir mandalina olduğunu öğrendik. Tezgahlarda gördüğünüz mandalina diğer mandalinalardan bir ay erken çıkıyor. Vatandaşın erken mandalinaya ilgi gösterdiğini de ekleyen manavlar, “İnsanlar değişik meyve yemek istiyor. Mandalina da bu anlamda göze ve damağa hitap ediyor.” dedi.

Manavlar, bayram öncesi ve sonrası bir tezgahlarda bir hareketlenme olacağını vurgulayarak “Yaklaşık bir ay sonra ayva, nar, elma, pırasa, ıspanak ve erken portakal tezgahlarda yer alacak.” dedi.

Vatandaştan beklenen alış-veriş ilgisini henüz göremediklerini belirten manavlar, “Vatandaş henüz fındık işlerini bitirip bayram telaşına giremedi. Dolayısıyla, henüz bayram havasına giremedik.” diyerek sözlerini noktaladı.

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-