eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

YEŞİL BEYAZLILAR STOPER SORUNUNU ÇÖZDÜ

YEŞİL BEYAZLILAR STOPER SORUNUNU ÇÖZDÜ
07 Eylül 2016 - 1:09

ddd

2016-2017 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Ünye 1957 Spor, üniversite öğrenimi nedeniyle takımdan ayrılmak durumunda kalan Ladik 14269898_10208730135284136_1897471563_nBelediyespor’dan transferi Kaan Dinç’in yerini Ulubey Belediyespor’un stoperi Yalçın Şimşek’le doldurdu.

Ordu 1. Amatör Lig’de B Grubunda mücadele edecek olan Ünye 1957 Spor, lig öncesi hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına da devam ediyor. Ladik Belediyespor’dan transfer edilen ancak üniversite öğrenimi nedeniyle takımdan ayrılmak zorunda kalan stoper oyuncusu Kaan Dinç’in boşluğunu doldurmak için arayışlarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Ulubey Belediyespor forması ile iki sezon üst üste Ordu 1. Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan Yalçın Şimşek’i transfer etti. Stoper oyuncusu Yalçın Şimşek ile anlaşmaya varan Ünye 1957 Spor, bu futbolcuyu kadrosuna katarak sezon hazırlıklarını sürdürmeye devam edecek.

 

Yeşil-beyazlıların Ulubey Belediyespor’dan transferi stoper oyuncusu Yalçın Şimşek, iki sezon üst üste Ordu 1. Amatör Lig şampiyonluğu yaşadı. 1987 Ordu doğumlu tecrübeli stoper Yalçın Şimşek, futbola Perşembespor’da başladı. Aralıksız 5 sezon Perşembespor forması giyen Yalçın Şimşek daha sonra sırasıyla Birecikspor, Perşembespor, İl Özel İdarespor, 1926 Bulancakspor, Çaycumaspor, Bartınspor ve Ulubey Belediyespor forması giydi. Bal Ligi’nde 18 maça çıkan Yalçın Şimşek, 3 kez de Bal Ligi baraj müsabakası maçında forma giydi.

Yalçın Şimşek’i transfer ederek stoper sorununu çözen Ünye 1957 Spor’da etkili bir forvet oyuncusu için ise arayışlar sürüyor.

bbbbtt

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P