eskort samsun

ÜNYENETHABER

S PLAKA TALEBİMİZ OLMADI

S PLAKA TALEBİMİZ OLMADI
08 Eylül 2016 - 2:18

ÜNYE ŞOFÖRLER ODASI UYARDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ve Fatsa ilçelerinde de yapılacak olan S plakalı servis araçları için ilk ihaleyi Altınordu ilçesinde gerçekleştirdi. Altınordu’da ihaleye katılan gerçek ve tüzel kişiler, artık öğrenci ve personel taşımacılığını yasal olarak yapacak.Ama gelin görün ki aynı şeyleri Ünye ve bugünkü ihale için söyleyemiyoruz.

Büyükşehirin ilk yaptığı ihaleye fiyatları yüksek bulan esnaf arkadaşlar katılmadı.Yeni yapılan ihalede fiyatların düşürülmesine rağmen hiç bir arkadaşın ihaleye katılmadığını belirten Şoförler odası Başkanı Bekir Şimşek, konuya ilişkin gazetemize şu açıklamayı yaptı:

Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde yapılan toplantıda alınan düşük fiyat kararlıyla Ünye ve Fatsa’ya “S” Plakası verilecek.  Dün yapılan ihalede  Altınordu ilçesinde 75 adet S plakanın ihalesi, muhammen bedeli (KDV hariç) 75 bin 200 TL üzerinden kapalı teklif usulüyle gerçekleştirildi. Tekliflerin muhammen bedelleri üzerinde olduğu ihalede 28 adet S plakası verildi.

Ünye için 200 araç kapasitesi var ve ihale günü bugündü. Biz 10 minibüs ve 12 otobüs olarak gönderdik.Onların fiyat konusundaki ikinci değerlendirmeleri 50 bin+KDV 90 bin liraydı. Bu fiyatların esnaflar için yüksek olması nedeniyle son yapılan  ihaleye kimse başvuru yapamadı. Bunun sonucunda Ordu Büyükşehir Belediyesi nasıl bir tutum sergileyecek göreceğiz DEDİ.

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-