eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Demirci’nin Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Demirci’nin Kurban Bayramı Mesajı
12 Eylül 2016 - 0:27

df

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Demirci mesajında şu ifadelere yer verdi;”Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlendirildiği, dargınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına, sosyal yardımlaşmaya ve dayanışmaya sebep olan ulvi ve müstesna günlerdir. Hasretlerin dindirildiği, özlemlerin giderildiği bu kutlu günleri birbirimizi sevindirmek için bir fırsata çevirmeliyiz.

Biz millet olarak, komşusu açken tok yatmayı kabul etmeyen bir medeniyetin evlatlarıyız, Kurban Bayramını bu duygularla kutlamalı ve bayram sevincini herkese ulaştırmalıyız. Bayramı bayram bilip her günümüzün bayram gibi olması dileklerimle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin kurban bayramını kutluyor. Sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.” dedi.

“AKKUŞ BAYRAMA HAZIR”

Demirci açıklamasında ayrıca, “Belediye olarak uzun bayram tatili öncesi her türlü tedbiri aldık, vatandaşlarımızın bayramı huzur içerisinde geçirilebilmeleri için teyakkuzda olacağız. Özellikle fen işleri, temizlik ve zabıta birimlerimiz 24 saat görevde olacak” dedi.

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-