eskort samsun

ÜNYENETHABER

YILMAZ’IN ŞEHR-İ EMİNLİĞİ SALLANIYOR

YILMAZ’IN ŞEHR-İ EMİNLİĞİ SALLANIYOR
10 Eylül 2016 - 13:08

fcffff

 

İNSANIN FİKRİ NEYSE ZİKRİ ODUR

Buradan kamuoyuna soruyoruz. Ne zamandır Belediye Başkanları liderlerinin önüne geçer oldular? Neden elinde Büyük bir Devlet adamı varken onu itibarsızlaştırma çabası içindeler. Gazetelere, sosyal medyaya ve paylaşımlara bir bakın, bu kara propogandayı göreceksiniz. Kimlerin kimlerle iş birliği yaptığını, kimlere yalakalık yaptığını başındaki liderini unuttuğunu ve aşağıdakilere tavaf ettiğini belgeleriyle sizlere sunacağız.

Sizlere  Başbakan yardımcısı ve Hükumet sözcüsü Numan Kurtulmuş’a yapılmak istenen basit oyunları ve eylemleri aktaracağız…Vatandaşı saf sananlara gerçekleri tokat gibi vuracağız…

VARAN 1

gggggt

Ortak kanalda canlı yayında Başkan Enver Yılmaz’ın kendinden emin tavırlarla yapmış olduğu açıklamalar gündeme bomba gibi oturdu. Lakin vatandaş tarafından hoş bulunmayan bir tarzda yapılan açıklamalar ters tepti ve halkta karşılık bulmadı. Neyse bu konuya fazla girmeyelim, nasıl olsa halk gerekli değerlendirmeyi yapar.

Suçluluk sendromu

Sayın Başkan konuşmasını bir kaç yerinde yürüttüğü algı operasyonunu kuvvetlendirmek için, video görüntüleri, fotoğraflar, moderatörü ve arada ince sözler kullandı. Dikkatinizden kaçmış olabilir, ”ben bu açıklamayı neden bugün yapıyorum ” diyerek Ankara dönüşü elinin güçlü ve haklı bulunduğunu bizlere  empoze etmek için psikolojik atraksiyonlara girdi.

Girdi ama yemedik, biz Başkanın asıl amacını biliyoruz, yazımızın sonunda bu konuya değineceğiz…

Konuştuklarını çürütmek için en basit ve sıcağı sıcağına olan bir konuyu size örnek sunacağız.

Herkesi isyan ettiren, Türkiye gündeminde Ordu’ya kara bir leke süren TEDES için o akşam yaptığı konuşmayı ve savunmayı hatırlayın…

TEDES’İ o kadar güçlü ve inanarak savundu ki, birde üzerine Cumhurbaşkanından almış olduğu destek varmış gibi, konuşma videosuna da yer verdi…EEE peki bugün gelinen noktada ne oldu, destek nereye gitti, yalan oldu.

TEDES kaldırıldı, halk iddialı açıklama 5 gün sürdü öyle mi Orhan? diye sormaz mı? 🙂 

TEDES durumu ortadayken, şimdi sayın Enver Yılmaz’a soruyoruz;

Erken açıklamalar yaparak kendinizi halk önünde zor duruma düşürmediniz mi ?

Tüm insanlara paylaşın diye mesaj attığınız, sizi düzlüğe çıkaracağını sandığınız fotoğraflara artık nasıl inanalım ?

Bu halk yarında o fotoğrafların aslında sizin yaymak istediğiniz mesajı yansıtmadığı gerçeği ile yüzleşirse ne olacak ?

Bu yaşananların ardından sarsılan ŞEHR-İ EMİN’liğinize nasıl güveneceğiz?

Hakkınızdaki suçlamaları böyle kapatacağınızı sanıyorsanız, büyük bir hatanın eşiğinde olduğunuzu görmüyor musunuz ?

VARAN 2

dfrrr

 

Yukarıda iki paylaşım görülüyor. Biri Enver Yılmaz’ın o meşhur akşam başta sayın Başbakan Yardımcımız  olmak üzere, bir çok kişiye sataştığı programın hemen ardından, Ünye Belediye Başkan Yardımcıları tarafından paylaşılmış bir şiir ve resim.

Diğer resim ise sosyal paylaşım sitemizden Numan Bey’le ilgili bizim paylaşımımız.

Bu iki resimde ince bir ayrıntı söz konusu 

Bizler öncelikle memleketini seven vatandaşlarız ve doğal olarak bu memlekete hizmeti olan devlet büyüklerimize sevgimizi ve düşüncelerimizi paylaşmamız kadar normal bir durum olamaz. Ve bu paylaşımın bazı kişileri rahatsız edebileceğini hiç düşünemezdik, hele de bunların aynı aileden olabileceği aklımıza gelmezdi. Zaten sonucu ne olursa olsun yinede gururla bu paylaşımı yapardık, yapmaya da devam edeceğiz.

Ama nedendir bilinmez bu paylaşımın hemen ardından arandık ve Büyükşehir tarafından aforoz edildik. Evet yanlış duymadınız sadece Numan Bey ile alakalı paylaşım için cezalandırıldık.

Şimdi soruyoruz

O talihsiz gecede yaşananların ve söylenen ağır sözlerin ardından, başta Ünye Belediyesi Başkan Yardımcılarının bu şiiri ve resmi, anında paylaşmaları niyetlerini, düşüncelerini apaçık ortaya koymadı mı?

Numan Kurtulmuş için paylaşım yapmanın kime ve kimlere ne zararı olabilir, ne tür rahatsızlık verebilir?

Yada biz değerli büyüğümüze destek verdiğimiz ve sevdiğimiz için paylaştığımız bir resim için cezalandırılıyorsak, acaba onlara nasıl bir ödül verildi?

Hangi yakınları işe alınacak? Hangi işleri halledilecek? Yoksa bitmeyen yolları mı kaldı? Veya kapısının önüne teleferik sözümü alındı?

Gibi soruları akıllara getirmek istemediğimiz gibi, böyle küçük hesaplar için taraf olunacağına da ihtimal vermiyoruz.

 VARAN 3

gggg

 

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, diğer belediye Başkanları, milletvekillerinin bayramlarda ve özel günlerde gazetelere kutlama mesajlarını görmüş, hatta okumuşsunuzdur. Tıp kı yukarıdaki örnekte olduğu gibi…

EE bunda ne anormallik var diyeceksiniz, sabırlı olun şeytan ayrıntıda gizlidir…

Bir gazetenin  arka sayfası her zaman daha etkili ve en çok tercih edilen tanıtım alanlarıdır. Bu yüzden hemen hemen herkes ilan, reklam ve mesaj vereceği vakit, ilk tercih olarak bu alanı tercih eder. Bu nedenle  özel günlerde normal olarak bölgenin en büyük siyasetçisinin mesajının yayınlanması asıl olandır. Lakin gelin görün Sayın Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un yereldeki temsilcilerinden bu konuda bugüne kadar hiç bir çalışma ve hassasiyet görmedik.

Araştırın bakın buna şahit olacaksınız.

İddia ediyorum Ordu’da çıkan yerel gazetelerin hemen hepsinde bırakın arka kapağı, Başbakan yardımcısı ve Hükumet sözcüsü Numan Kurtulmuş için sanki bu memleketin evladı, siyasetçisi değilmiş gibi hiç bir yayın yoktur.

Gazetelerin çoğunun arka sayfalarına ve iç sayfalarına dikkat etin kimin fotoğrafı ve mesajı  var. Kimler kimin için çalışıyor? Ne demek istediğimizi daha net anlayacaksınız.

Yerel siyasetçilerimizin maskesinin nasıl düştüğünü birazdan belgesiyle  ispat edeceğiz.  

Gazetelere reklamı, basın ilan kurumu aracılığı ile veren belediyeler, her zaman önceliğin kendinde olmasını ve doğal olarak en iyiyi yeri isterler. Bize basın ilan kurumu, şu başkan arka sayfayı istedi yoksa gazetenize yayın vermeyecek diye bildirir. Diğer gazeteci arkadaşlar da bu olaylarla sık sık karşılaştıkları için bu sıkıntıları iyi bilirler.

Enver Yılmaz’ın ihtirası ile baş etmek zor

Genel seçim  zamanı bile Numan Bey milletvekili adayıyken, sanki kendisi secim yarışındaymış gibi bu ısrarını devam ettirdiğini bilmeyen yoktur.

Koskoca Başbakan Yardımcısının yer alacağı mesaj alanı için inat ederek, “ya arka sayfada ben olurum ya da hiç yayınlatmam” diyerek siyasetçisine ve Başbakan Yardımcısına nasıl sahip çıktığını göstermiştir.

İŞTE EGONUN BELGESİ

rrrrr

Beyler başka zaman eteğinden ayrılmadığınız, aman efendim su işimiz var, aman efendim projemize destek verin dediğiniz adama biraz sahip çıkın. Böyle büyük bir siyasetçimiz varken, değerini bilin, yereldeki tüm çalışmalarını yapın,destekleyin. Başbakan yardımcımız Kurtulmuş adına çalışmak için bir yerlerden emir mi gelmesi gerekir, gerekeni siz yapın ve o koltuğun hakkını verin. Böyle devlet büyüklerimizi düşüncesiz siyasetçilere ezdirmeyin, sahip çıkın.

Kimden korkuyorsunuz ?

Siyasi gelecek endişesi taşımadan, haksıza haksız, zalime zalimsin deyin, bu ülkede REİS GİBİ  DÜNYAYA KAFA TUTAN BİR LİDER  VARKEN, sizde onun yolunda birazcık dik durun yeterli.

Sonuç olarak

Yaptığımız araştırmaların sonucunda üç sonuca ulaştık:

Ya tüm bu yaygara suçluluk psikolojisinden çıkıyor olabilir;

Çünkü kendisine atılan iftiralar ve ithamlar olduğunu belirtti. Varsa suçu, bu işten sıyrılmaya çalışıyor.

Ya Başkan Ankara’dan seçim sinyalini aldı;

Ordu için kendine rakip gördüğü kişileri buradan uzaklaştırma çabası içinde ki rahat hareket edebilesin.

Yada bizim tahmin edemediğimiz sıkıntıları var;

Zaman her şeyi gösterir bekleyip göreceğiz.

BİZE BÜYÜKLERİMİZE SAYGIYI ÖĞRETTİLER

Bizde Çakır Medya olarak makamın, şan şöhretin, paranın, hırsın esiri olan siyasetçilere inat, Ordu’nun evladı, büyük siyaset adamı, değerli büyüğümüzün yanında durmaya devam edeceğiz. Yukarıda saydığımız hiç bir argümanın esiri olmadan objektif, tarafsız ve bağımsız yayınlarımızı bu yönde yaparak, Devlet büyüklerimizin, milletimizin ve adaletin yanında durmaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilmesini isteriz.

 

NOT: Diğer yazımız hafta içi yayınlanacak. Ordu Büyükşehir Genel Sekreterinin, Sakarya-Ünye-Akkuş üçgeninde nasıl gezindiğini, Biz Ünyeliler olarak da hemşehrimiz olduğunu pek fark etmediğimiz ÇÖPOĞLU’nun, zoru görünce nasıl EN KOYU ÜNYELİ OLDUĞUNU sizlerle paylaşacağım...

ŞİMDİLİK HOŞÇA KALIN İYİ BAYRAMLAR

Cihan Çakır

Çakır Medya Genel Yayın Yön.

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-