eskort samsun

ÜNYENETHABER

TİCARET LİSESİ YENİLENİYOR…VİDEO HABER

TİCARET LİSESİ YENİLENİYOR…VİDEO HABER
29 Ocak 2015 - 11:30

4444

Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi, yeni dönemde öğrencilerine daha iyi eğitim-öğretim hizmeti vermek için sömestr tatiline girdiğini söyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Metin Tokaç yapmış olduğu açıklamada, okulda gerekli tadilat ve bakımların devam ettiğini belirtti.

Yapmış olduğu açıklamalarda Okul Aile Birliği Başkanı Metin Tokaç; “Bu yıl okulumuz öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim vermek amaçlı tatile girmedi.Okul kapıları, lavaboları, spor salonumuzun tamamı gibi çok yeri yenilenerek, okulumuzda en ufak ayrıntıda olsa ne eksik varsa tamamlanıyor.Akıllı tahtaları da tamamen kullanılır hale getirilmek üzere çalışmalar var.Okulumuzun dış kapısını daha sistematik, parmak işaretiyle tanınan bir sistem yapıyoruz ve hızlı bir şekilde çalışıp ara tatilde bunların hepsini bitirmeyi planlıyoruz.

Öğrencilerimizin yarı yıl tatilleri bittiğinde daha iyi, kaliteli, bakımlı bir ortam sağlayıp dolayısıyla da daha mutlu olmalarını istiyoruz.

Okulumuza akıllı tahtalarda dahil 40.000 Tl civarında yatırım yapıldı.40.000 Tl’lik bu parayı, okul aile birliğimizin, milli eğitim müdürlüğümüzün ve okul müdürümüzün desteği sonucu toplamış bulunuyoruz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-