eskort samsun

ÜNYENETHABER

MOTORİZE ZABITA EKİPLER DEVREYE GİRDİ

MOTORİZE ZABITA  EKİPLER DEVREYE GİRDİ
16 Eylül 2016 - 21:39
b12b0740-f798-4dfd-bbb7-cb8cf36d87cd
HIZLI VE ETKİN MÜDAHALE İÇİN MOTORİZE EKİPLER DEVREYE GİRDİ
Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, vatandaşa daha hızlı, etkin ve zamanında hizmet verebilmek için zabıta memurlarından oluşan motorize ekip kurdu.
İLK ETAPTA 2 EKİP KURULDU
Zabıta Dairesi Başkanlığı Trafik ve Güvenlik Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip, faaliyetlere başlarken şehrin her noktasında etkin bir şekilde görev alıyor. İlk etapta 2 adet motosikletle Altınordu ilçesinde başlayan uygulama, ilerleyen süreçte ekip sayısının artırılmasıyla birlikte daha geniş bir alanı kapsayacak.
HIZLI VE ETKİN MÜDAHALE
Başlatılan yeni uygulamayla birlikte zabıta ekiplerinin araçlarla ya da yaya olarak ulaşmakta güçlük yaşadığı her noktaya motorize ekiplerin seri şekilde giderek sorunlara anında müdahale ettiği belirtilirken, özellikle şehir içi trafiğinde yaşanan sorunların bu ekiplerle ortadan kaldırıldığı ifade edildi.
KONTROL VE DENETİMLER ŞİMDİ DAHA KOLAY
Yapılan açıklamada zabıtayı ilgilendiren birçok konuda kontrol ve denetimlerin daha kolay yapıldığı belirtilirken, “Başta kaldırım işgalleri, dolmuş durakları işgalleri, engelli park yerleri işgalleri, yeşil alan işgalleri ve çalışma yapılan yollarda gerekli trafik önlemlerini alarak trafik akışında oluşabilecek sıkıntılar en aza indirilmeye çalışılıyor” denildi
bbbbtt
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-