eskort samsun

ÜNYENETHABER

İrfan Tosun”Büyükşehir Ünye’ye bu gözlemi bakıyor?”

İrfan Tosun”Büyükşehir Ünye’ye bu gözlemi bakıyor?”
22 Eylül 2016 - 0:17

ggggg

Ordu büyükşehir olduktan sonra bir çok ilçede gözle görülür değişimler oldu

Ünye’ye yapılan hizmetlere bir bakarsak öncelik yeraltı çalışmaları ve akabinde yol çalışmaları göze batıyor.Bir çok yeni kanun uygulanıyor.Buraya kadar her şey tamam ama vatandaş Büyükşehirli olmaya alışmaya çalışırken ,maalesef görüyoruz ki ,görevi aynı zamanda denetleme,tertip,düzen ve yürütme olan Büyükşehir Belediyesine bu durum biraz bol gelmiş gibi duruyor.

Cadde ,kaldırım ve yol düzenlemesi yapılıyor ama nafile araçlar yine gelişi güzel park ediliyor ve çoğu sürücü ters güzergah kullanıyor,kurallara uymuyor.

Büyükşehirin seyyarlara yönelik çalışması oldu ama bir düzen tertip yok. Ve atıkları da orada bırakılıyor.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Ünye Çevre ve İnsan Hakları Koruma Derneği Başkanı İrfan Tosun’ Eğer bir yasak varsa buna herkes uymalıdır. Yasa gereği seyyar arabada satış yasak,araç park etmek yasak veya bir çok şeyde kurallar uygulanmıyor ve kontroller yetersizce bu konularla ilgili şikayet gelmesi normal. Bizde konuyu yetki alanında olduğu için Ordu Büyükşehir yetkililerine bildirdik ama maalesef kimse ilgilenmedi. Ordu Büyükşehir yetkililerine şimdi sormak istiyorum, “Siz Ünye’ye hangi gözle bakıyorsunuz? Sadece para topladığınız zaman mı Ünye’yi önemsiyorsunuz?

Bu ilgisizliği bakanlığa bildireceğim.Bu bir değil üç değil Ordu büyük şehir olabilir. Ama bende Ünye büyük şehirim’ dedi.

13442367_651499911665392_9047778917508938193_n

Üzgünüz, şu an hiç anket bulunmuyor.

 

bb

 

img-20160921-wa0003

 

img_8621

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-