eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordumuzun Öğretmen ve Öğrencilerine Mesaj Var

Ordumuzun Öğretmen ve Öğrencilerine Mesaj Var
19 Eylül 2016 - 15:27

2

MEMUR SEN ÜNYE İLÇE BAŞKANI DAVUT ŞİŞMAN 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI.

ŞİŞMAN, yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında,

 

Eğitim ordumuzun değerli öğretmenleri ve sevgili öğrencilerimiz;

 

Tatiliniz bitti, yeni eğitim öğretim yılınıza başlamış bulunuyorsunuz.

Üç ay kısa bir zaman dilimi gibi geçti. İnşallah güzel bir tatil olmuştur ve dinlenmişsinizdir…

Geleceğimizin şekillenmesi ve ülkemizin kalkınmasında eğitim ve öğretimin önemi gün geçtikçe artarken, yeni bir eğitim öğretim döneminde daha geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz dedi.

“Öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanı ve sevincini yaşarken, yeni nesli şekillendiren değerli öğretmenlerimizde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı, medeniyet yolunda yetiştirmenin, bu denli önemli günde “2016-2017 eğitim öğretim yılınızı kutluyorum ifadelerini kullandı.

Bu öğretim yılı yeni ufuklar açısından bir başlangıç, bir milat olarak değerlendirilmelidir.

ŞİŞMAN açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bu vesileyle değerli öğretmenlerimize Türkiye’nin geleceği olarak gördüğümüz gençlerimizin, yavrularımızın eğitimi için harcadıkları emek, yaptıkları çok önemli katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, yeni dönemde üstün başarılar diliyorum.

Değerli Öğretmenlerimiz,

Öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecine katılmalarında en önemli görev sizlere düşmektedir. Öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü gerektiren, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir.

Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olacak evlatlarımızı yetiştirme sorumluluğumuzun bu nedenle çok büyük ve anlamlı olduğunu biliyoruz.

ŞİŞMAN, Okulların fiziki yapısını güzelleştirmek kadar öğrencilerin yüreklerinin de güzelleştirilmesi gerektiğinin bilinci ile bütün öğretmenlerimizin de bunu gerçekleştirmek için çaba gösterdiklerine inanıyorum dedi.

ŞİŞMAN, mesajında öğrencilere de seslendi.

Sevgili Öğrenciler, Uzun bir tatilden sonra, okul hayatınızda yeni bir sayfa açıyorsunuz. Tatilinizi çok güzel geçirdiğinizi umarak, şimdi yeni bir umut ve heyecanla okula başlamış bulunmaktasınız.

Unutmayın ki, dersleriniz için göstereceğiniz gayret, ilgi ve çalışma azminiz sizleri en iyi yere taşıyacaktır.

Sevgili öğrenciler;  Sizleri gönülden seviyoruz ve sizlere güveniyoruz. Sizlerden, sizlere sunulan eğitim-öğretim imkânlarının hakkını vermenizi bekliyoruz.

Ülkemizin her köşesinde bilgili ve kültürlü nesillerin yetiştirilmesinde en büyük görevi üstlenen fedakar öğretmenlerimizin, okul öncesinden üniversiteye kadar eğitim gören tüm öğrencilerimizin, tüm eğitim çalışanları ve idarecilerinin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.”

15 Temmuz Şehitlerimizi anma ve mili irade vurgusuyla açılacak 2016 – 2017 öğretim yılının bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimiz olmak üzere eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.
 

 

 

Davut ŞİŞMAN

Ünye Memur sen İlçe Başkanı

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-