eskort samsun

ÜNYENETHABER

BEKLENEN YAĞMUR GELDİ

BEKLENEN YAĞMUR GELDİ
21 Eylül 2016 - 14:42

20151024152003_yagis

Meteoroloji tahminlerinin, hafta sonundan itibaren vatandaşları uyardığı yağmur geldi.

Bir süredir mevsim normalleri seyrinde devam eden hava sıcaklıklarının, meteoroloji genel müdürlüğü tarafından, ülke genelinde düşeceği uyarısı yapılmıştı. Ünye’de bugün öğle saatleri itibariyle başlayan yağmur, hava sıcaklığını da düşürdü.img-20160921-wa0003

Aynı zamanda Ünye’de pazar kurulma gününe denk gelen ve aniden bastıran yağmur, pazarcılara ve alış-veriş yapan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ünye’de Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji değerlendirmelerine göre, Çarşamba günü Samsun, Ordu ve Giresun çevreleri ile zamanla Trabzon çevrelerinde kuvvetli, öğle saatlerinden itibaren Rize ve Artvin’in kuzey ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeye göre, yağışların cumartesi gününe kadar devam edeceği belirtilirken; vatandaşlara sel-su baskını, ulaşımın aksaması vb konularda, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmak konusunda uyarılarda bulunuldu.

bbbbtt

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-