eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE’Lİ SEDA 2. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONASINDA

ÜNYE’Lİ SEDA 2. KEZ DÜNYA ŞAMPİYONASINDA
22 Eylül 2016 - 17:28

ccc

Uluslar arası as(IWUF) Wushu Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Wushu genç bay-bayan Dünya şampiyonası Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde yapılacak.

Şampiyonaya Türkiye Wushu Federasyonu, 5 erkek 3 bayan sporcu ile Sanda (dövüş) kategorisinde katılacak. Ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi Genç Bayanlar 48 kg. kategorisinde Seda KARGOĞLU temsil edecek.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde Dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonu olmuş milli sporcumuz Seda KARGOĞLU, Türk bayrağımızı göklere astırıp, İstiklal marşımızı Dünya’ya dinletmek için Wushu branşında Avrupa ve Balkan şampiyonu olduktan sonra Dünya şampiyonluğunda da mücadele edecek.

15-24 Şubat 2016 tarihleri arasında Antalya ilinde yapılan Alt ve Üst genç bay-bayan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil eden Seda, 52 kg. Genç bayanlarda Türkiye Wushu Federasyonu’nun 15 Temmuz’dan başlayan İzmir, Bolu ve Sakarya’da federasyonun düzenlediği kampta, elemelerden geçip, Wushu Dünya şampiyonasına Milli Takımımızı temsil etmeye hak kazandı.

EMEKLER BOŞA GİTMEDEDİ

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulubü Başkan Yardımcısı Selami KURT yaptığı açıklamada;dsc_0380-1024x682

“Seda kızımız 2012 yılında kulübümüze Antrenörümüz Kenan BALCIOĞLU yönetiminde spor hayatına başladı. Wushu – Boks –Muaythai ve Kickboks spor dallarında inanılmaz bir başarı grafiği yakaladı. 3 kez milli takımda yer alıp Dünya –Avrupa ve Balkan şampiyonu oldu. Ordu ilimize ve Ünye’mizi gururlandırdı.

Seda’ya verilen emekler hiç boşa gitmedi. Kulübümüz 5 yıl içinde 300’ü aşkın madalya ve 13 milli sporcu bu şampiyonayla 14. Millilik Ordu ilimize ve Ünye’mize gelecek olması bizleri onurlandırmıştır.” dedi.

Seda’nın Başarı Grafiğini de değerlendiren Kurt, “2012- Kick Boks Türkiye Şampiyonu ( yıldız bayan) 2013- Wushu Türkiye Şampiyonu ( Alt genç bayan) 2013 -Wushu Avrupa Şampiyonu- ROMANYA /Bükreş 2014-Muaythai Türkiye Şampiyonu ( Genç bayan) 2014-Muaythai Dünya şampiyonu- MALEZYA/Longkawi 2015- Wushu Türkiye Şampiyonu ( Genç bayan) 2015- Wushu Balkan Şampiyonu- YUNANİSTAN/ Atina 2016- Boks Türkiye ikincisi ( Genç bayan) 2016- Wushu Türkiye Şampiyonu ( Genç bayan) 2016.” dedi.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü yönetim kurulu hakkında bilgi veren Kurt, “Cemal AKAR Kulüp Başkanı, Selami KURT Kulüp Başkan Yardımcısı, Hasan ÇARKACI Kulüp Genel Sekreteri, Hasan ÇALIŞKAN Kulüp Saymanı, Seyfi CIMBIRTOĞLU Kulüp Üyesi, Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Baş antrenörü Kenan BALCIOĞLU’ndan oluşuyor.” dedi.

EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kulüp Üyesi Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Baş antrenörü Kenan BALCIOĞLU ise  “Bir antrenör ve eğitimci olarak dövüş saaaanatlarındaki disiplin, ahlak ve hoşgörü içeren spor dalları yapıyor ve öğretiyoruz. Kulüp disiplinimize yapılan gerçek çalışmalarıyla akıttığı terle hedeflerine bizimde yardımlarımızla emin adımlarla ilerliyor. Bir eğitimci olarak her zaman en iyisini sunduk ve devam ediyoruz.” diyerek çalışmalarını anlattı.

“İnsanlar bazen sadece sonuçları görür! Çalışarak, acı çekerek, terleyerek ve güvenerek harcadığınız zamanı görmezler. Onun içindir ki Ünye’mize de ‘BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BİZİZ'”diyerek sözlerine devam eden Balcıoğlu,

“Başta Ordu İlimizde görevine başladığından bu yana ilimiz sporcuları ve gençliğine büyük hizmetler veren, her zaman yanımızda olan amatör spor dallarında birçok büyük organizasyonları alıp ev sahipliği yapan şuanda devam eden Avrupa Boks Şampiyonasına ev sahipliği yapan ve hep yanımızda olan Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze Sayın Mustafa GENÇ’e bizlere spor yapma imkanı sunan çok kıymetli Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürüme Sayın Aydın KUYUMCU’ya spor yapmalarına destek veren öğrencilerinin hep yanında olan ARİF NİHAT ASYA TEKNİK ve MESLEKİ ANADOLU LİSELİ müdürüne Sayın Ayşe AKYOL’a, ÜNYE TİCARET ve SANAYİ ODASI Başkanı ve Yönetim Kuruluna sonsuz teşekkür ederim, saygılarımı sunarım.” dedi.

 bbbbtt

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P