eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİRİN MASALLARINI VATANDAŞ ARTIK DİNLEMİYOR

BÜYÜKŞEHİRİN MASALLARINI VATANDAŞ ARTIK DİNLEMİYOR
26 Eylül 2016 - 1:39

14317398_1832829340271849_276090271237604059_n

Kent Konseyine dün akşam katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri hemşerimiz Dr.Mustafa Çöpoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye için yapacağı yatırımları anlattı

Çöpoğlu sunumunda, Yunus Emre Kuruluş Kampı,  Ünye’de yapılan yol yatırımları, Döner Çeşme Meydanı, Niksar, Hükümet, Çınarlık ve Saray Caddeleri’nde yapılan ve yapılacak çalışmaları aktardı. Ayrıca Akıllı Bisiklet, Fevzi Çakmak Mahallesi Park ve Sosyal Alan Projesi, Galericiler Sitesi Projesi, Çamlık Projesi, Ünye’de bazı noktalarda uygulanacak olan cephe iyileştirme çalışmalarını da anlattı.

Dönerçeşme meydanı ile ilgili görseli de gösteren Çöpoğlu “Burayı Ünye’nin istediği gibi dizayn edeceğiz kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Çöpoğlu ayrıca “Ünye Halkının istemediği hiç bir şey yapılamaz, tüm yatırımlar istişare edilerek hayata geçirilecektir” açıklamasının ardından kamuoyunda tepkiler çığ gibi büyüdü.İşte Genel sekreter Çöpoğlu’nun 14390772_732686626872131_4474164588653232112_naçıklamasının ardından vatandaşların tepkileri.

VATANDAŞ ÇÖPOĞLU’NA TEPKİ VERDİ

Vedat Keskin; insanların ufku olmalı çöp konteynırını meydanın ortasına koyan zihniyetten ne beklenir ki.

Haluk Civanbay; hep eleştiriyoruz ama haksız değiliz ki.yağmur yağıyor daha yeni yapılan yolların kenarların da su birikiyor gitmiyor ki.(büyük cami karşısı karşı turkcell önü).akşam üstleri meydan trafiği karmakarışık ne oldu Ünye’ ye böyle.

Metin Tokaç ;Trafik çilesinede bir çözüm bulunmalı tartışılmalı Ünye’nin şehir içi bitik durumda.

Orhan Bodancı ;Anlat anlat duyda inanma. Siz gidinde şehircilik nasıl olurmuş Eskişehir’de görün.

Levent Akçay ;Neymiş Ünye halkının görüşü dışında hiç bir proje yapılmazmış, her projeyi Ünye halkıyla istişare edeceklermiş.Resmen Ünye ile dalga geçiyorlar.Çöpoğlu’nun bu beyanına ancak kargalar güler el insaf be kardeşim.Çok mu şaşırdınız? Ünye ve hemşerilerim için ben her zaman bu tür tepkileri koyarım.

Cengiz Temek ;Ünye’nin öncelikli olarak estetik görüntüye ihtiyacı var…Asfaltı dökmekle olmuyor,çevresine de estetik görünümlü ışıklandırma ve çevre düzenlemesi gerekiyor..Orhan Bodancı hocama katılıyorum.Şehrimizi yönetenler gitsinler de Eskişehir’de belediyecilik nasıl yapılıyor bir görsünler..Yenilenen ve bence çok kötü olan Dönerçeşme Meydanı’nın ortasına o çöp kutularını hangi zihniyet nasıl koydu acaba…Kısacası Ünye iyi yönetilmiyor.Ünye’de sanat yok kültür yok..Maalesef Ünye’miz hakettiği,estetik ruhu olan,sanattan kültürden anlayan yöneticilere bir türlü kavuşamadı..Şu an Ünye’de tiyatro salonu bile yok,sahne yok.Bir kültür merkezini yapamadılar gitti.Gelsinler de Atakum Sahili’ndeki kültür&sanat merkezini görsünler…Umarım Ünye bir gün hak ettiği yöneticilere kavuşur.

Cihan Bakırcı;Anlat anlat Çöpoğlu masal anlatmaya devam et sen,yanındaki goy goycularada başarılar dilerim.El birliği ile memleketi perişan ettiniz.Sandıkta görüşeceğiz…

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-