eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
01 Ekim 2016 - 11:53

01.10.2016

k27

Alaattin AKGÜL Vefat Etti

Merhum Arif Akgün’ün oğlu, Büfeci Fenerli Apo, Hatice, Fatma ve Nagehan kardeşlerin babaları, Eski Sebze ve meyve komisyoncusu Alaattin Akgül kaledere mahallesi kıroğlu caddesindeki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip merkez büyük camide kılındıktan sonra Çakırtepe aile kabristanlığına defnedilecektir.

Emine DEDEOĞLU Vefat Etti

Tekkiraz Nurettin mahallesinden merhum  Musa ve Ayşe Kökçü’nün kızı, merhum Kazım Dedeoğlu’nun eşi, Nermin Toygari Nevin Efil, Merhum Metin, Merhum Biral ve Ünye Seyahat personeli Erol Dedeoğlu kardeşlerin anneleri, Ahmet Efil’in kayınvalidesi, Ünye Birlik Personeli Deniz Dedeoğlu’nun babaannesi, Emine Dedeoğlu vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip merkez büyük camide kılındıktan sonra Tekkiraz Nurettin köyündeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ayhan TATLIGÜL Vefat Etti

Merhum Dursun Tatlıgül’ün oğlu, Nermin Tatlıgül’ün eşi, Barış ve Bahadır Tatlıgül kardeşlerin babaları, Mehmet ve Taner Tatlıgül kardeşlerin abisi, Ünye Çimento Fabrikasından emekli Ayhan Tatlıgül liseler mahallesindeki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip merkez büyük camide kılındıktan sonra Kumru Yemişgen mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Sünkare KIŞLA Vefat Etti

İkizce ilçesi Özpınar mahallesinden muhtar Adem Kışla’nın annesi Sünkare Kışla vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben kılındıktan sonra Özpınar mahallesinde aile kabristanlığına defnedilecektir.

Gülhanım ÇAM Vefat Etti

Akkuş esnaflarından merhum İhsan Çam’ın eşi, Akkuş Belediyesinden emekli Cabbar Erol, Erdal ve Engin Çam kardeşlerin anneleri Gülhanım Çam vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben Akkuş Merkez caminde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa ALGÜL Vefat Etti

Ünye esnaflarından Abdullah ve Davut Algül’ün kardeşi, Ali Algül’ün babası, Süleyman Özalp ve Murat Gürcüoğlu’nun kayınpederi Mustafa Algül vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip merkez büyük camide kılındıktan sonra Çaybaşı’ndaki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet BALAKCI Vefat Etti

Saraycık köyü Hatipli mahallesinden Merhum Mustafa Balakcı’nın oğlu, merhum Hasan, Ahmet ve Hüseyin Balakcı’nın kardeşi, Ayhan, Orhan, Burhan ve İlhan Balakcı kardeşlerin babaları Mehmet Balakcı vefat etmiştir.

Cenaze namazı yarın öğle namazına müteakip Saraycık Hatipli mahallesinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Fatma CEYLAN Vefat Etti

Tekkiraz Sırma mahallesinden Ünye Milli Eğitim Müdürülüğü Personeli Sezgin Ceylan’nın eşi, Hasan Basri Yılmaz’ın kızı, İlker ve İlkay Ceylan kardeşlerin anneleri Fatma Ceylan vefat etmiştir.

Cenaze namazı yarın öğle namazına müteakip Tekkiraz Sırma mahalle caminde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-