eskort samsun

ÜNYENETHABER

KURTULMUŞ ”ORDU’DA ÇOK DAHA İLERİ VİZYONLARI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

KURTULMUŞ ”ORDU’DA ÇOK DAHA İLERİ VİZYONLARI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
07 Ekim 2016 - 8:59

dddd

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’u ,Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, daire müdürleri karşıladı.

14571966_10208984350879367_7577882_o

Gerek yok her sözü, laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın tv programlarında Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’u hedef alan ifadelerde bulunmasının ardından  ilk karşılaşmanın nasıl  bir havada geçeceği merak edilirken  ,objektiflere takılan bu görüntü her şeyi anlatmaya yetti.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Prof.Dr. Numan Kurtulmuş;

Ordu, merkezi hükümetten hizmetler almış bir ildir.

Bu anlamda gerçekten bütün merkezi birimler elinden gelen gayreti ortaya koydular. Bir taraftan bu hizmetleri almayı sürdüreceğiz. Bizde Ankara’da ofisimizdeki arkadaşlarımızla buradaki bütün taleplerinizi günü gününe takip ediyoruz. Ancak, Ordu’nun, sadece Türkiye’nin Karadeniz’i ile diğer iller arasında değil,  Karadeniz ile diğer ülkeler arasında da çok önemli bir şehir haline getirilmesi için ortak vizyonlara ihtiyacı var. Bu ortak vizyon içerisinde hem siz burada bu işten sorumlu olan arkadaşlarımız, hem Ankara’da bürokrasinin içerisinde üniversitenin, iş dünyasının içerisinde olan arkadaşlarımız hep beraber gayretle çalışacağız ve çok daha ileri vizyonları gerçekleştireceğiz. Sadece yolları yapmak, sadece hastaneleri, okulları yapmak değil.

Her birisi çok iyi hazırlanmış, planlanmış mega projelerimizin tamamını yapmak üzere yolumuza devam edeceğiz.

Bu projelerle Ordu nitelik değiştirecek, sınıf atlayacak. Bunlar, bugünden itibaren yapılacak işler değil. Projesi, planlaması, bunların bütçede ki yerleri ayrılacak ve bunların hepsini gerçekleştirmek için hepiniz gayret edeceksiniz. Bir ilin daha yukarıya gidebilmesi, daha güçlü bir il haline gelmesi için hayal kurması, hayallerini öteye taşıması ve güçlü iller haline gelmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

bbbbtt

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-