eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞAKA GİBİ AÇILIŞTA KİMİ ARARSAN VARDI

ŞAKA GİBİ AÇILIŞTA KİMİ ARARSAN VARDI
10 Ekim 2016 - 2:16

vdvdvddcdf

 

Yılın projesi Saraçlı Mahalle Muhtar Evi de düzenlenen törenle açıldı.

Duygulu anların yaşandığı açılış Ak Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, mahalle sakinleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde ilçedeki mahalle muhtarlarına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından bir muhtara evini daha törenle açtı.

ÜNYE BÖYLE TÖREN GÖRMEDİ

Tören öncesi belediye sık sık anons ederek açılışa vatandaşları davet etti.Açılış programına vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi.

Ordu’da bugüne kadar açıklanan 5 mega projenin önünde yer alan ultra mega projenin açılışı için  yoğun çalışma temposunun arasından vakit ayırarak tüm programlarını iptal eden ve Ünye’ye gelen Ordu Ak 14639656_1840088249545958_1649214499850127009_nparti milletvekilleri Oktay Çanak ve Metin Gündoğdu kurdaleyi kesti.

Ünye’nin en büyük sorunlarının başında gelen ,yıllardır vatandaşın uykularını kaçıran ve hasretle beklenen proje nihayet mutlu sonla bitti.Dev proje açılışında büyük bir iş yapmış gibi böyyük böyyük laflar eden vekiller halk tarafından alkış yağmuruna tutuldu.Programa katılanlar bu kadar önemli hizmetin açılışı bir gün önceye neden alınmadı,hazır Başbakan Yardımcısı da buradayken diye sormadan da geçemedi.

VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLÜYOR

Vatandaşlar vekillerimiz sağolsunlar Ankara’da uğraşmışlar didinmişler memlekete bu eseri kazandırmışlar.Bu büyük açılışta Büyükşehir belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın bulunmaması ise hem onun adına, hemde bizim adımıza üzücü bir durum oldu.Gönül  isterdi ki oda bu gururu yaşasın . Koalisyon hükumetleri gibi hiç bir şey yapmayıp her şeye açılış yapan yöneticilere teşekkür ederek, en azından törenlerde aç kalmıyoruz meyvesuyu ve kurabiyelerle karnımız doğuyor  dediler.

Seçimlerden sonra büyük uğraşlarla  Ünye’ye bu büyük yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen vekillerin ,önümüzdeki haftalarda diğer büyük hizmetten biri olan Ünye Belediyesinde uygulanmaya başlanan   turnikenin  açılışını gerçekleştirip gerçekleştirmeyecekleri merak konusu oldu.

Vekiller bu essiz hizmeti Ünye’ye kazandırmanın keyfini Çakırtepe’de yemekte çıkardılar

 

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-