eskort samsun

ÜNYENETHABER

Beşlioğlu Herkesi Cevizdereye Sahip Çıkmaya Cağırdı

Beşlioğlu Herkesi Cevizdereye Sahip Çıkmaya Cağırdı
15 Ekim 2016 - 1:24

 

sddd

Eski CHP ilçe başkanı avukat  İrfan Yıldız Beşlioğlu Cevizlidere yapılması düşünülen ÇÖP TESİSİ  hakkında tepkisini dile getirdi

İrfan Yıldız Beşlioğlu: “Ey Cevizdereliler! Tepkinizi gösterin! Yarın geç olmadan! Cevizdere bir yerleşim bölgesidir.” dedi.

“İçinde yaşayanlar insandır!”

“Ünye’nin ve dahi Ordu’nun çöpünü koklamaya, mikrobunu yutmaya, zehirlenmeye, hasta olmaya mecbur ve mahkûm değiliz! Cevizdere’de tarım yapılıyor. Tarım tümüyle biter. Yolda kokudan, pislikten yürüyemezsiniz, bağınızda bahçenizde çalışamazsınız, ziraat yapamazsınız, caminizde bile namaz kılamazsınız.

Bütün her taraf sineklerle, farelerle dolar. Sizi âciz bırakırlar, bizar ederler. Tadınız tuzunuz kalmaz. Irmakta yüzemez, balık tutamazsınız. Piknik yapamazsınız. Evinizin bahçesinde veya balkonunda yemek yiyemez, çay içemezsiniz. Evlerinizin camını, kapısını açık bırakamazsınız. Kaynak sularınıza mikrop karışır. Artık içemez-kullanamazsınız!

Çoluk çocuğunuz, hayvanlarınız mikrop kapar. Türlü hastalığa maruz kalırsınız. Düğün dernek yapamazsınız. Ocağınıza incir dikiyorlar. Ocağınıza kar suyu bağlıyorlar. Yarın öbür gün, artık burada yaşanmıyor diye, yerinizi yurdunuzu öldü fiyatına satmak zorunda kalırsınız. Belki de temel gayeleri budur, bilemem.

Beşlioğluları, Beşliler, Bulutlar, Ergüller, Çirpi’ler, Uslular, Özkanlar, Demirler, Başaranlar, Gülerler, Elmaslar, Marallar, Güneşler, Akçaylar, Yıldızlar, Ergünler, Kısanlar, Gazazoğlular, Aydınlar, Tahmazoğlular, Mutioğlular, Eyibilenler, Kayalar, Bulatlar, Ustaoğlular, Dikçiler, Aydınerler, Ocaklar, Poyrazlar, Kartallar, yöredeki tüm aileler, eeeeyyy, uyanın eeeeeeeeeyyyyy!

Bir an önce, yakınmalarınızı, istem ve dileklerinizi, itirazlarınızı ulaştırın, sözünüzün, destinizin geçtiği her yere… Ulaşabildiğiniz tüm yetkililere… Sivil Toplum kuruluşlarına, medyaya, basına, kent konseyine, konsey üyelerine, belediyeye, valiliğe! Bu bir haktır. Anayasal, sosyal, demokratik, hukuksal, medenî bir haktır. Hakkınızı kullanın. Meşru ve uygar biçimde.”

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-