eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kışlık Yakacaklar El Yakıyor

Kışlık Yakacaklar El Yakıyor
18 Ekim 2016 - 8:27

2

Ünye’de vatandaşın kömür ve kabuğu erkenden almasını tavsiye eden Cihan Ok, “Önümüzdeki haftalarda kömür fiyatlarına tonda 30 lira zam gelecek” dedi.

Ünye Ok Ticaret sahibi Cihan Ok, bu yıl soğuk havaların kendini erken hissettirmesinden dolayı kömür ve kabuk satışlarının erken başladığını söyledi.

Zamlanmadan kömür ve kabuk ihtiyaçlarını karşılamaları konusunda vatandaşlara çağrı yapan Cihan Ok, “Geçen yıla göre bu yıl soğuk havaların kendini erken hissettirmesinden dolayı kömür ve kabuk satışlarımız daha erken başladı. Fındık hasadının akabinde eylül ayının ikinci haftasından itibaren kışlık yakacağını toplu olarak almaya başladı” dedi.

Kömür fiyatlarına önümüzdeki hafta tonunda 30 lira artış beklediklerini, aynı şekilde kabuk fiyatının da artacağını belirten Cihan Ok, şunları söyledi:

“Şu anda kömür fiyatları geçen yıla göre daha uygun ve şuan ki fiyatlarımız kampanyalı fiyatlar. Ancak fındık rekoltesi düşük olduğu için piyasada fındık kabuğu az ve dolayısıyla fındık kabuğu fiyatlarımız geçen yıla göre biraz daha pahalı. Fındık kabuğunda daha artış bekleniyor. Firmalar önümüzdeki hafta kömürün tonunda 10 dolar artış yapacağını bildirdi, yani önümüzdeki hafta kömüre tonda 30 lira zam gelecek. Bu doğrultuda kömür ihtiyacını karşılamayan vatandaşlar fiyatlar zamlanmadan kömürlerini alırlarsa kendi menfaatlerine olur. Ayrıca kabukta da artık beklendiği için bu süreçte vatandaşlara kışlık yakacak ihtiyacını karşılamalarını öneriyoruz. Şuanda ceviz kömür 600 liraya, portakal kömüri ise 680 liraya, kabuğun çuvalını ise 18 liraya satıyoruz. Ancak bu şuan ki fiyatlarımız önümüzdeki hafta bu fiyatlar artacak.” dedi.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-