eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

KİMİN PARASINI HARCIYORSUN ?

KİMİN PARASINI HARCIYORSUN ?
19 Ekim 2016 - 1:26

cddd

Ordu’spor Başkanı Yaşar Pamuk gelin görün ki, Enver Yılmaz Ordusporla ilgili kılıç atıyor. Ben görüşmek için kendisini kapılarda çok bekledim ama kabul etmedi. Telefonlarıma bakmadı,randevu istedim vermedi.Birde üstüne bizim için karalama propagandası yapıyor, önümüzü kesiyor dedi.

Stad Projesi Hükümetin

Başkan Pamuk ,Yılmaz stad projesi açıkladı bu hükümet projesidir. Belediye başkanının bir projesi olamaz. Spor bakanlığının yaptığı proje belediye başkanının değil.

Orduspor Kulübü profesyonel ligde top oynayan ve tüm Orduluların temsilcisi olarak spor yapan bir takım. Stadyum yapılırken Orduspor tesislerini yıkarak bunun yapılması ve Orduspor Kulübü’ne bununla ilgili tesisinizi yıkıcağız,  sizi şuraya götüreceğiz,  sizi buraya götüreceğiz ya da sizi yok sayıyoruz gibi hiçbir şey yok.

Orduspor Tesisleri 10 yıl daha bizde.Yani 10 yıllık devlet ile sözleşmemiz var. Sözleşmesi olan bir yere nasıl stad yapılır anlamış değiliz.

DEVLETİN STADINI AÇIKLAMAK SANA MI DÜŞTÜ ?

Ordu’ya stad yapılsın, stadın yapılmasını sağlayan devlettir, ama hiç kimseyi mağdur etmeyeceksin kardeşim. Spor Bakanlığının, devletin yaptığı stadı açıklamak sana mı düştü? Bakanlar var, milletvekilleri var, sana mı düştü?

Biz  15 Aralık’dan sonra Sayın Numan Bey’den destek istediğimiz için Orduspor’a kızmış ve aleyhine geçmiştir. Enver Yılmaz şuan Orduspor’un 1 kuruş gelirini dahi engelleyen ve tesisimizin yıkılmasını sağlayan kişidir.

GÜZELORDUSPORA PARA AKITIYOR

Enver Yılmaz’ın bu sene Güzelorduspor’a harcadığı para 4 trilyonu geçmiştir. Güzelorduspor’a çebinden para vermiyor.Ordu Büyükşehir Beledyesinin imkanlarını kullanarak milletin parasını nasıl onlara veriyorsa , aynı şekilde Ordu’ya, Ünye’ye, Korgan’a Kumru’ya,Ulubeye,Fatsa’ya ve tüm takımlara eşit davranmalı  destek olmalıdır.

Enver Yılmaz’a sormak lazım;

Güzelorduspor’un maçlarına gidiyorsun,bir yıldır Orduspor maçlarına gelmiyorsun.Böyle bir şey olabilir mi? Senin Ordusporla derdin nedir?

Güzelorduspor’a kimin parasını veriyorsun ?

Güzelorduspor’un yönetimine, yöneticilerine verdiği maaş ne kadar ?

Yöneticilik yapanların  başka hiçbir işleri var mı, oradan mı geçiniyorlar?

Orduspor’un maçına bir yıldır neden gelmiyorsun ?

Tamam Orduspor’a destek olmayabilirsin, para vermeyebilirsin ama köstekte olma.

Basketbol takımı veya futbol takımı  kimin reklamını yapıyor  ?tabi ki Ordu’nun.

Yardım etmesen de en azından Orduspor’un aleyhinde konuşmayı bırak.

Meselenin özü şudur: Güzelorduspor’a harcadığın para kadar, diğer ilçelerin takımlarına da para harcayacaksın. Büyükşehir olarak 19 ilçenin takımına eşit sahip çıkacaksın. Devletin parasını veriyorsan, diğer ilçelere de vereceksin. Takımlar eşit şartlarda mücadele edecekler ki futbolumuz gelişsin dedi.

 

cdert

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P