eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

İLÇE SPOR MÜDÜRÜ KUYUMCU BAŞARILI SPORCULARI KUTLADI

İLÇE SPOR MÜDÜRÜ KUYUMCU BAŞARILI SPORCULARI KUTLADI
20 Ekim 2016 - 1:12

dsc_0466

9 Ekim’de gerçekleşen, 2016 Bulgaristan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında ülkemizi temsil eden sporculardan büyük başarı geldi.

2-9 Ekim tarihleri arasında Bulgaristan’da gerçekleşen 2016 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında, ülkemizi genç bayanlarda temsil eden Fatma Kesin Dünya 3. olurken, genç erkeklerde temsil eden Mustafa Şen Dünya 4. oldu.

Ordu Ünye Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü Derneği (ÜNÇEK) sporcusu olan iki Dünya şampiyonu, mutluluklarını ve başarılarını paylaşmak için ÜNÇEK Başkanı Hüseyin Dikici ve ÜNÇEK Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Arslan ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Ünye İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu’yu makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Ünye İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu “9 Ekim’de Bulgaristan’da Dünya Gdsc_0472ençler bilek güreşi müsabakasında, ÜNÇEK spor kulübü Sporcuları genç bayanlarda Dünya 3., genç erkeklerde de Dünya 4. olmuştur. Bu vesileyle bu başarılarını ve mutluluğunu paylaşmak adına, kurumumuzu ziyarete gelen ÜNÇEK spor Kulübü Başkanı Hüseyin Dikici’ye, Antrenörüne ve sporcularına teşekkür ediyoruz.” diyerek gençlere ve ÜNÇEK kulübüne teşekkür etti.

İlçe Spor Müdürlüğü olarak, bu tür kulüplerimizin başarılarla gelmesi bizi mutlu etmektedir, diyen Kuyumcu, “Devletimiz sayesinde İlçe Müdürlüğü olarak, gençlerimizin bu tür başarıları gerçekleştirmeleri ve çeşitli branşlarda çalışmalar yapmaları için çeşitli faaliyetler yaparak çocuklarımızı spora teşvik etmek adına yatırımlar yapmaktayız. İlçe Spor Müdürü olarak bu yatırımlarda, gençlerimize vereceğimiz hizmetlerde bize destek olan, tesislerde olsun faaliyetlerdeki desteklerinde olsun başta, Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş’a ve Ünye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ardından kısa konuşma yapan ÜNÇEK Başkanı Hüseyin Dikici;dsc_0489

“ÜNÇEK Spor Kulübü olarak birçok branşta spor yapıyoruz. İzcilik, güreş, bilek güreşi, masa tenisi,  taekwonda, voleybol ve basketbol branşlarında şuan 8 kulübümüzde faaliyet gösteriyoruz.

Sporcularımızın Dünya Şampiyonasına, Türkiye Şampiyonasına katılması bizi oldukça gururlandırdı. Bilek Güreşi dalında biraz daha başarılıyız. Sporcularımız geçtiğimiz günlerde bir Avrupa Şampiyonasına katılmıştı, bu defa da Dünya Şampiyonasına katılarak zirveyi yakaladılar. Sporcularımızı sizin aracılığınızla da tebrik ediyorum. Kendileri Ünye’mize Dünya 3. ve Dünya 4.’lüğü getirdiler. Bu başarıyı elde ettikleri için sporcularımıza, sporcularımızda üstün emekleri olduğu için de antrenörlerimiz çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ÜNÇEK Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Arslan ise sözlerinde;

“5 yıldır bilek güreşi alanında faaliyet gösteriyoruz.  Karadeniz Bölgesinde ilk turnuvayı yaptığımız güdsc_0494n aklıma geliyor. Bunu bölge olarak ilk Ünye’de gerçekleştirmiştik ve o zaman 100’ün üzerinde katılım vardı.  Şuanda görüyorum ki Karadeniz’in her il ve ilçesinde turnuvalar devam ediyor. Kulüp olarak bu başlangıcı yaptığımız için gurur duyuyorum.

Beş  yılın sonunda geldiğimiz konum bizi gerçekten mutlu ediyor. 2 tane milli sporcumuz oldu. 1. Sporcumuz Fatmanur Keskin, Avrupa 2.’si oldu, Dünya Şampiyonasına katıldı ve Dünya 3.’sü olarak döndü. 2. Sporcumuz Mustafa Şen, Dünya Şampiyonasında 4. oldu.Ayriyeten Türkiye’de ilk 10’a giren 15-20 tane sporcumuz var. 2-3 yıl içerisinde milli sporcu sayımızın daha da artacağına inanıyorum.

Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Biz hocaları olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 cdert

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P