eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Milli Eğitim Müdüründen Başarılı Sporculara Hediye

Milli Eğitim Müdüründen Başarılı Sporculara Hediye
20 Ekim 2016 - 23:31

e

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, 9 Ekim’de gerçekleşen 2016 Bulgaristan Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında ülkemizi ve Ünye’mizi temsil ederek, başarı elde eden sporcuları makamında konuk ederek kendilerine hediyeler verdi.

2-9 Ekim tarihleri arasında Bulgaristan’da gerçekleşen 2016 Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında, ülkemizi genç bayanlarda temsil eden Fatma Kesin Dünya 3. olurken, genç erkeklerde temsil eden Mustafa Şen Dünya 4. oldu.

Ordu Ünye Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü Derneği (ÜNÇEK) sporcusu olan iki Dünya şampiyonu, mutluluklarını ve başarılarını paylaşmak için ÜNÇEK Başkanı Hüseyin Dikici ve ÜNÇEK Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Arslan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem’i makamında ziyaret etti.

eeElde ettikleri başarıdan dolayı Sporcuları tebrik ederek sözlerine başlayan Ünye İlçe Millim Eğitim Müdürü Musa Erdem;  “Avrupa 2,’si Dünya 3.’sü olan Fatmanur Keskin ve Dünya 4.’sü olan Mustafa Şen isimli sporcularımız derneğin ve okullarının desteğiyle bu başarıyı elde ettiler. Başarı sabır ve istikrarla geliyor.

Başta okullar arasında sonra iller arasında bazı çalışmalar yapıldı. Okulların birçoğuna bilek güreşi tahtası masası verildi. Gençlerimizin okul hayatı dışında ilgilenebileceği işlerin olması gerekiyor. Sporda bunların başında geliyor. Öncelikle öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Elde edilen bu başarıdan dolayı katkısı olan Dernek başkanına, yönetimine teşekkür ederim.” dedi.

ÜNÇEK Spor Kulübü Antrenörü Mustafa Arslan ise sözlerinde;

dsc_0474

“5 yıldır bilek güreşi alanında faaliyet gösteriyoruz.  Karadeniz Bölgesinde ilk turnuvayı yaptığımız gün aklıma geliyor. Bunu bölge olarak ilk Ünye’de gerçekleştirmiştik ve o zaman 100’ün üzerinde katılım vardı.  Şuanda görüyorum ki Karadeniz’in her il ve ilçesinde turnuvalar devam ediyor. Kulüp olarak bu başlangıcı yaptığımız için gurur duyuyorum.

Beş  yılın sonunda geldiğimiz konum bizi gerçekten mutlu ediyor. 2 tane milli sporcumuz oldu. 1. Sporcumuz Fatmanur Keskin, Avrupa 2.’si oldu, Dünya Şampiyonasına katıldı ve Dünya 3.’sü olarak döndü. 2. Sporcumuz Mustafa Şen, Dünya Şampiyonasında 4. oldu.Ayriyeten Türkiye’de ilk 10’a giren 15-20 tane sporcumuz var. 2-3 yıl içerisinde milli sporcu sayımızın daha da artacağına inanıyorum. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Biz hocaları olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

dsc_0484

dsc_0487

cdert

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P