eskort samsun

ÜNYENETHABER

VEBAL YETMEDİ,ŞİMDİ DE TEHDİT ETTİ

VEBAL YETMEDİ,ŞİMDİ DE TEHDİT ETTİ
08 Kasım 2016 - 0:32

dfddddd

İŞKUR tarafından mağdur edilen işçi İbrahim Cennetoğlu’nun mücadelesi sürüyor.

İşkur müdürü Recep Özkan bu sefer öyle bir laf etti ki,kaş yapayım derken göz çıkardı.Özkan’ın kendisine ayar çekmeye çalıştığını iddia eden mağdur genç,daha sonra beni tehdit ettiği dediği müdürü gerekli mercilere şikayet etmeye devam edeceğim dedi.

Mağdur genç konuşmasına şöyle devam etti;

BENİ SAF GÖRDÜ ,KAFALAMAYA ÇALIŞTI

İŞKUR’a gittim müdür beyle görüştüm. ’10 günlük çalışma paranı almak için, yazı çizelgesini getirin’ dedi. Yazı çizelgesi bizde olmadığı için, yok bizde dedim. Geri kalan 6 ayım ne olacak, 10 günlüğüm 6 ay doyuracak mı? dedim. O da, ‘Bunun için bizim elimizden gelen bir şey yok’ dedi. Daha sonra, ‘Bir çıktıya imza atacaksın’ dedi. Ben imza atmam bir şeye, dedim. Ve 6 ay boyunca da elimden gelen her makama sizi söyleyeceğim, dedim.

‘Madem böyle bir derdin var, Didem Hanım sizi çıkartmış, niye gelip bana söylemiyorsun’ dedi. Sonuçta çıkartması için sizin de haberiniz olmuştur, siz bilmiyor musunuz bu durumu, dedim. ‘Ben seni alır başka yere koyarım’ dedi. Ben de, benim iş yerimle sorunum yok ki, dedim. O da, ‘Belki benim iş yerinle sorunum var’ dedi. Sizin iş yeriyle sorununuz varsa gider çözersiniz, benim gibi garibanı neden ortada mağdur ediyorsunuz, eziyorsunuz, dedim.

MÜDÜR OBA ALTINDAN SOPA GÖSTERDİ

‘Senin bu olanlardan haberin var mı, gazeteye vermişsin’ dedi. Evet, dedim. ‘O zaman ben de sizi mahkemeye vereceğim, hakkımı savunacağım’ dedi. Ben de, müdür bey siz bilirsiniz, hem beni işimden ettiniz hem çoluk çocuğumu aç bıraktınız, hem de dedim tehdit ediyorsunuz şu an, dedim.

Bu arada görüşmede senle sıkıntım yok ,iş yerinle var diyen müdüre,iş yeri sahibi cevap verecek mi onuda bekleyip göreceğiz…

gggg6

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-