eskort samsun

ÜNYENETHABER

EŞ BAŞKAN ÇAMYAR,CEVİZDERE KARARINI ONAMIŞ BİLE

EŞ BAŞKAN ÇAMYAR,CEVİZDERE KARARINI ONAMIŞ BİLE
24 Ekim 2016 - 2:57

fffff

Ünye’de ÇÖP sorunu sorun olmaya devam ediyor. Önce Eskikızılcakese ardından Cevizdere havzası’na düşünülen çöp tesisi için halk tepkisini koyarken maalesef halkın iradesini eline almış yöneticilerimiz aynı duyarlılıkta ve düşünce içinde beyanda bulunmadıkları gibi halkın bu konudaki tepkisini görmezden geliyorlar.

Sokakta Ünye Belediye Başkanı ,Ünye’nin ve Ünyelilerin menfaatlerini düşünmek yerine Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’la ağız birliği etmişcesine  hareket eden ve Enver Yılmaz ne yapsa onaylayan EŞ BAŞKAN gibi Ünye’yi yönetiyor algısı uyandı.

İŞİNE GELİNCE HALKı TANIYOR

Bunun en son örneğini Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar katıldığı TV programında milletin yüzüne baka baka açık açık söyledi. Halk seçimlerde bu iradeyi bize verdi ,bizde kararımızı verdik.Seçimlerde bize bu iradeyi veren halkın şu andaki iradesine tanımıyoruz dercesine Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu kararı destekler  gibi konuştu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar yaptığı açıklamada,

Çöp suyu en zor temizlenebilen, en zor ayrıştırılabilen, doğaya en ağır metalleri bırakan bir atıkdır.Bu konuda çözüm için  öncelikle Ünye Çimento fabrikasında bir protokol imzalandı. Büyükşehir Belediyesi de çöp ayrıştırma testi için yer çalışması yaptı. Eskikızılcaya yapılması düşünülen tesise, Eskikızılcakeseli hemşirelerimiz burası turistik yer diyerek karşı çıktılar.

Kent Konseyi Büyükşehir Belediyesi’ne burası olmasın deyip alternatif yerler sundu.

Kent Konseyi’nin önerisi doğrultusunda Eskikızılcakese Havzası’na yapılmasın tamam deyip, Cevizdere Havzası’na yapılsın diye bir karar alındı.Ve orasıda ayaklandı. 85 mahallenin hangisine biz bunu götürsek ben de istemiyorum diyerek karşı çıkılacağı ortada bunu biliyoruz. İşin doğrusu sonuç olarak vatandaşlarımız benim böyle bir sorunumu çöz diye bize oy verdi .Ben  seni vekil tayin ettim, Belediye Başkanı yaptım bu sorununu çöz dediğine göre, ortada bir sorun var .Ve bizde seçilmişler  bu sorunu çözmekle mükellefiz, en doğru yeri belirleyip en doğru yere karar vermek zorundayız dedi.

anket

Üzgünüz, şu an hiç anket bulunmuyor.

 

 

 

 

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-