eskort samsun

ÜNYENETHABER

HALKIN İRADESİNE KAYITSIZ KALAMAZSINIZ

HALKIN İRADESİNE KAYITSIZ KALAMAZSINIZ
25 Ekim 2016 - 1:00

dvdfvdfvdf

Ünye Fen Adamları Derneği olarak amacımız şahsi değil, siyasi değil. Amacımız Bölgemizin özellikle de Ünye’mizin ortak sorunları ve çözümlerinde herkesle ortak akılda buluşmak diyen Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı Türkiye Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilcisi Musa Kıranlı,

 Bireysel mutluluktan ziyade toplumun huzuru ve mutluluğudur.

Amacımız aldığımız teknik eğitim, bilgi ve becerilerimizi doğduğumuz doyduğumuz şehrimize ve birlikte yaşadığımız topluma faydalı olmaktır.

Derneğimiz olarak asla siyasi kimlik taşımıyor, hiç kimse ile kavga içinde ya da görev ve yetkilerine müdahil olmaksızın bilgi birikimlerimizle topluma faydalı olmak üzere herkesle diyalog içinde olmaya çalışmaktayız.

 Ünyeli yaşadığı doğduğu kente sahip çıkmalıdır

Ünye çok şanslı bir kent olmasına rağmen bugüne kadar beklentilerimiz çok yüksek olmasından gerçekleşmemiştir. …. Artık Ne üniversite, ne sanayi, ne liman, ne çöp… Artık, Sorunsuz, yapılmayanların tartışıldığı değil, yatırımların konuşulduğu, yaşanabilir bir Ünye istiyoruz.

 

Demokratik toplumlarda kamu yönetiminin varlık nedeni topluma hizmet etmektir.

Belediye hizmetlerinde ise halkla iç içe olmak vazgeçilmez bir unsurdur.  Belediyeler, hizmetinde olduğu ve kendisine varlık kazandıran halka karşı duyarlı, sorumlu ve saygılı bir yönetim felsefesine sahip olmak, halkın ihtiyaçlarının, beklenti ve isteklerin ne olduğunu halktan öğrenmek ve aldıkları bilgilere göre hizmet politikalarını ve uygulamalarını halkın isteklerine, ihtiyaçlarına göre uyarlamak zorundadırlar.

Belediyeler halka karşı sorumludur

Yani Belediyeler direkt olarak halka karşı sorumlu olduklarından, halkın dışında ve üstünde olmaları; halkın beklenti ve özlemlerine, istek ve ihtiyaçlarına karşı duyarsız kalmaları beklenemez.

 

Gerek Büyükşehir belediyemizin gerekse Ünye belediyemizin çok olumlu hizmetleri var. Gerçekten bugüne kadar yapılamayan cesaret edilemeyen işler yapmaktalar. Geleceğin Ordu’sunu, Ünye’sini inşaa ediyorlar. Bu hizmetleri her zaman takdirle karşılıyoruz.

Yanlışa da eyvallah demeyiz

Ancak; Yapılan olumlu gelişmeler ve hizmetleri takdir etmek, yapılan yanlışlığa göz yummak susmak anlamına gelmez. Nasıl ki doğrunun yanındayız, yanlışın da karşısında olmak insan olmanın sorumluluğu, göstergesidir. Aynı yerde yaşıyor, aynı havayı teneffüs ediyorsak yanlışa banane diyemeyiz. Zaten ne geldiyse başımıza susmaktan, görmemekten, bananecilikten gelmektedir dedi.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-