eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇÖPÜN OLDU BİTTİYE GETİRİLMESİ ASLA KABUL EDİLEMEZ

ÇÖPÜN OLDU BİTTİYE GETİRİLMESİ ASLA KABUL EDİLEMEZ
26 Ekim 2016 - 2:21

ffffdd

Çöp ayrıştırma tesisi Ünye’nin sivil toplum kuruluşlarının, siyasilerin  ve birçok kesimin tepkisini çekmeye devam ediyor.

Eski Kızılcakese’ye düşünülen çöp tesisinin vatandaşların karşı çıkması sonucu hiç beklenmedik şekilde Cevizdere’ye alınmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.  Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Ayhan Ayyıldız    Cevizdere’ye kurulması planlanan çöp ayrıştırma tesisine karşı olduklarını ve bu işi oldu bittiye getirmek son  derece yanlış olur dedi.Başkan Yıldız gazetemize yaptığı özel açıklamada yapılan hizmetlerde halkın iradesi görmezden gelinemez diyerek konuşmasına devam etti.

” Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye’ye çöp ayrıştırma tesisi yapılması konusunda Eskikızılcakese Mahallesi’ne yapılmak istendiğinde kamuoyu oluşturarak tepkimizi gösterdik.Çöp tesisi ya Çimento taş ocaklarında yapılsın ya da 15 km yukarıdaki kil bandındaki ocaklarında yapılsın. Bu da olmuyorsa, o zaman her ilçe kendi çöp sorununu kendisi çözsün. Ünye olarak bizim işimizi de yine Çimento görsün.MHP olarak biz çöp ayrıştırma tesisinin şehre 15 kilometre yukarıdaki terk edilmiş kil ocaklarında yapılmasını öneriyoruz. “ dedi.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-