eskort samsun

ÜNYENETHABER

Saadet Partisi’nde Kongre Heyecanı

Saadet Partisi’nde Kongre Heyecanı
26 Ekim 2016 - 1:56

fffffd

Saadet Partisi’nde Kongre Heyecanı
Meclis dışındaki muhalefetin en güçlü partisi Saadet Partisi 30 Ekim Pazar günü kongreye gidiyor. Saadet Partisi’nin 6.Olağan Büyük Kongresinin siyasi atmosferi renklerdirmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin şunları söyledi:

“Bölgemizin, ülkemizin ve komşu coğrafyaların bir çıkış yoluna ihtiyacı vardır. Maalesef Meclis’teki dört siyasi parti bu çıkış yolunu gösterecek yeterlilikte değildir. Büyük bir felakete  doğru adım adım ilerliyoruz. Türkiye’nin komşularıyla barışması lazım, Türkiye’nin iç huzuru dinamitleyen politikaları terk etmesi lazım. Türkiye’de üreticinin ve çalışanın yüzünün gülmesi lazım. Küresel kapitalist sisteme entegre olarak, sınır ötesinde Washington’un verdiği ev ödevlerini yaparak Türkiye’nin düzlüğe çıkması mümkün değildir.

Saadet Partimizin 6.Büyük Kongresi milletimizin hissiyatına tercüman olacaktır. Kapsayıcı ve kuşatıcı bir dille Saadet Partimiz siyasetin odağı haline gelecektir.

Bu coşkuyu yaşamak, bu sürece tanık olmak isteyen herkesle 29 Ekim Cumartesi gecesi saat 23.00’de parti binamız önünden otobüslerle Ankara’ya hareket edeceğiz. Tüm halkımızı kongremize davet ediyoruz.”

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-