eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Öğretmenevi’nde Yemekhane Açıldı

Ünye Öğretmenevi’nde Yemekhane Açıldı
27 Ekim 2016 - 12:44

dsc_0547

Ünye Öğretmenevi bünyesinde eğitim ve kamu çalışanlarına yemekhane açıldı.

Ünye Öğretmenevi bünyesindeki yemekhane açılışına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Belediye Başkanı, Daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ünye Öğretmenevi Müdürü Mustafa Hamarat “Ünye Öğretmenevi bünyesinde açılan yemekhane 3. Haftasında. Gördük ki, eğitim çalışanlarının ve kamu çalışanlarının böyle bir hizmete ihtiydsc_0555acı varmış. Bu amaçla yemekhanemizin eğitim çalışanlarına ve kamu çalışanlarına kazandırılmasındaki katkılarından dolayı başta, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.

Yemekhanemizin eğitim çalışanlarına ve kamu çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ise, “Öğretmenevi Ünyemizin yıllardır ihtiyacı olan bir kurum. 2 yıl önce özel idarelerin kapanmasıyla birlikte, bu bina Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilerek hizmete açıldı ve devam etmektedir. Tabi küçük bir öğretmenevi, tam anlamıyla ilçemizin ihtiyacını karşılayacak noktada olamadığını düşünüyoruz ama mevcut fiziki imkanların da en güzel şekilde değerlendirilmesi ve hizmete girmesi adına, bu yemekhanenin açılması gerçekten büyük bir ihtiyacı karşıladı.

Hem eğitim çalışanlarının dsc_0559hem kaymakamlık bünyesinde çalışan memurlarımızın, bu yemekhaneden istifade etmiş olmaları bizi sevindirdi. Katkılarından dolayı Sayın Belediye Başkanımıza, öğretmenevi müdürümüze teşekkür ediyorum ve bu yemekhanenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı’nın da konuşma yapmasının ardından, Ünye Öğretmenevi bünyesindeki yemekhanenin açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış davetlilere yemek ikramı yapılmasıyla sona erdi.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-