eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Demirci “Cumhuriyet,Milletimizin İman Gücünün Eseridir”

Başkan Demirci “Cumhuriyet,Milletimizin İman Gücünün Eseridir”
29 Ekim 2016 - 0:37

img_7568

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Cumhuriyet’in kuruluşunun 93’üncü yıl dönümünü kutlayarak, “Cumhuriyet, milletimizin iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseridir” dedi.

Demirci mesajında, “İstiklalini kazanmak için kurtuluş mücadelesi veren ecdadımız nice zorluklara ve yokluklara rağmen büyük bir destan yazmış ve neticesinde Cumhuriyetimiz kurulmuştur. Cumhuriyet, ecdadımızın, büyük bir kahramanlık destanı yazarak gerçekleştirdiği milli mücadele sonucunda ulaştığı son noktadır. Büyük yokluk ve zorluklar içerisinde verilen milli mücadele sonucunda, bedeli şehitlerimizin kanı ile ödenerek kazanılmış Cumhuriyetimizi ve vatan toprağımızı korumak, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı göklerde her daim dalgalandırmak her birimizin görev ve sorumluluğudur.

Cumhuriyet, egemenliğin bir kişiye, gruba, sınıfa değil doğrudan millete ait olduğu gerçeğini kazandırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve milletimizin kurtuluşu için canlarını vermekten çekinmeyen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor, vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” görüşlerine yer verdi.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-