eskort samsun

ÜNYENETHABER

Voleybol 2. Liginde Yeni Sezon Ordu Derbisiyle Başlıyor

Voleybol 2. Liginde Yeni Sezon Ordu Derbisiyle Başlıyor
29 Ekim 2016 - 15:25

aaa

Akkuş Belediyespor, Orduspor’u Ağırlayacak

 

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi 2016-2017 sezonu yarın başlıyor. 3. grupta mücadele eden Akkuş Belediyespor yarın sahasında Orduspor’u konuk edecek.

İlk hafta Ordu derbisine sahne olacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı karşılaşmanın son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı.

Son antrenmanı izleyen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci’de takıma yarınki maçta başarılar dileyerek, “İlk defa geçen yıl katıldığımız voleybol liginde play off’a kadar yükselerek tüm dikkatleri üzerimize çekmiştik. Bu yıl, yeni statü gereği 2. ligde mücadele edeceğiz. Hedefimizden şaşmadan güzel bir takım oluşturduk. Tüm hazırlıklarımızı 1. lige çıkmak için yaptık. Yarın Akkuş’ta Ordu derbisi var, geçen yıl olduğu gibi centilmence bir maç bizleri bekliyor. Tüm voleybol severleri maça bekliyoruz” dedi.

Takım Kaptanı Serkan Oğuz ise, “Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Yarın ilk maçımıza çıkıyoruz, tüm Akkuşluları ve voleybol severleri Akkuş Spor Salonu’na bekliyoruz” dedi.

Antrenörü Mehmet Koca ise, “Erkekler voleybol 2. ligine yarın Orduspor maçıyla başlıyoruz, ilk hafta Ordu desbisi yaşanacak. Başarılı bir sezon geçirip, Akkuş’u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

cdert

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-