eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Okul Müsabakaları Kuraları Çekildi

Okul Müsabakaları Kuraları Çekildi
03 Kasım 2016 - 23:43

dsc_0629

Basketbol, voleybol, futbol ve futsal branşlarının okul sporu müsabakalarında kuralar, bugün Ünye Kapalı Spor Salonunda çekildi.

Okul müsabakaları Ordu, Fatsa ve Ünye gruplarında yapılacak ve gruplarında birinci olan okullar, il final müsabakalarına katılacak. İl final müsabakalarında başarılı olan okullar ise Ordu ilini bölge grup müsabakalarında ve Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler.

Okul Sporları Ünye İlçe Temsilcisi Metin Tamtürk, “Okul spor müsabakaları çok önemli, çünkü binlerce öğrenciye spor yaptırma imkanımız oluyor. Buradaki temel amacımız çocuklara spor yapma alışkanlığı kazdırmak ve onları spora özendirmek. Ve içlerinde yetenekli olanlar varsa onları kulüp takımlarında değerlendirmek.

daha önceki yıllarda da gördük. Bugün profesyonel olarak sporla uğraşan birçok sporcunun temelinde okul sporları yatmaktadır. Bu bakımdan çok önemli okul müsabakaları.

Ünye ilçesindeki okul takımları olarak biz çok başarılı sezonlar geçirdik, Türkiye Şampiyonlarına katıldık. Bu başarıyı devam ettireceğimize inanıyoruz. Bu konuda okul takımlarımıza antrenman yapma imkanı sağlayan İlçe Spor Gençlik Hizmetleri Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunuyorum 2016-2017 Eğitim öğretim yılı okul sporları sezonunun tüm takımlara, antrenörlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

gggg6

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P