eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

2. Haftanın Toplu Sonuçları

2. Haftanın Toplu Sonuçları
06 Kasım 2016 - 21:50

ordu1amatorlig_1_1_1Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarla başlayan Ordu 1. Amatör Lig’de 2. Hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. A ve B Grubunda toplam 10 maçın oynandığı haftada özellikle orantısız skorlar dikkatlerden kaçmadı.

Cuma günü oynanan Demirspor-Kumruspor maçıyla başlayan 2. Haftada Cumartesi günü 2, Pazar günü ise toplam 7 karşılaşma oynandı. Güçlü takımlarla zayıf kadrolara sahip takımların oynadığı maçlarda orantısız skorlar ortaya çıkarken dengede geçen ve beraberlikle sonuçlanan maçların sayısı ise oldukça az olarak gerçekleşti.

2. Haftada oynanan 10 maçtan 5 tanesini ev sahibi takımlar kazanırken 3 maçı ise deplasman takımlar galip tamamladı. İki maçtan beraberlik skoru çıkarken meşin yuvarlak 52 kez filelerle buluştu. Maç başına 5,2 gol ortalamasının çıktığı haftada en farklı skoru Ünye 1957 Spor, Çamaşspor karşısında 10-0 galip gelerek elde etti. Toplam atılan 52 golün 34 tanesini ev sahibi takımlar kaydederken kalan 18 golü ise deplasmanda mücadele eden takımlar rakip filelere gönderdiler.

Kirazlimanıspor’un Perşembespor’u deplasmanda tek golle mağlup ettiği müsabaka ile Çaybaşıspor ile Fatsa Yaşamspor’un 1-1 beraberlikle bitirdikleri maçlar haftanın gol yönünden en kısır maçları oldu. En çekişmeli geçen maç ise 3-2 sonuçlanan Ulubey Belediyespor ile Turnasuyuspor arasında oynanan maç olarak kayıtlara geçti.

Alınan sonuçların ardından A Grubunda Altınordu Belediyespor ve B Grubunda ise Ünye 1957 Spor gruplarında gol averajı üstünlüğü ile liderliğe yükseldiler. A Grubunda Kabataşspor ve B Grubunda ise Perşembespor ile Ordu İdmanyurdu henüz puan kazanamayan takımlar oldular. A Grubunda Altınordu Belediyespor ile Ulubey Belediyespor, B Grubunda ise Ünye 1957 Spor ile Kumruspor iki hafta üst üste galip gelerek zirveyi paylaşan takımlar oldu.

 

İŞTE ORDU 1.AMATÖR LİG 2.HAFTA TOPLU SONUÇLAR

2-hftsonuc

 

gggg6

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P