eskort samsun

ÜNYENETHABER

KERAMET YAŞTA ,DEĞİL BAŞTA

KERAMET YAŞTA ,DEĞİL BAŞTA
09 Kasım 2016 - 11:14

gggggfdd

Uzun zamandır ara verdiğim KAPTAN KÖŞKÜ köşemde bugün yine sizlerleyim. Bugün ki yazımı meslektaş olarak 1798602_10204740944585588_9012655965297385128_nbize ışık verecek ,yolumuzu aydınlatacak duayen ve aklı selim sandığımız saçlarına aklar düşmüş ama, ahiret  ve dünyalık muhasebesi Başkasına geçmiş bu zatı iyi tanıyın diye yazıyorum.

Bu zatın hayat felsefesinin oldukça radikal olduğunu kendisinin paylaşımlarında  her zaman görüldüğü gibi,6 aya kadar uyguladığı yayın politikası siyahla beyaz kadar ayırt edilebiliyordu .

Ama gelin görün ki bu zatın koca yaşına rağmen kendinden 20 yaş küçük,oğlu olabilecek insanların elinde oyuncak olabileceği ihtimaline inanmak bile istemiyorum…

Ama hayat öyle sıkıntılar la dolu ki,insana istemeden de olsa bazen tükürdüğünü yalatabiliyor,ama ne diyelim kaderin bir bir cilvesi bu…

NEYSEfffggrr

Yandaki fotoğrafa kadar yayın politikası ile Ünye Belediyesini yerden yere vuran bu zatın her şeyi yandaki karenin çekildiği gün değişti.

NEDEN ,NASIL,NİÇİN DEĞİŞTİ SİZİN TAKDİRİNİZE BIRAKIYORUM….

Şahsımın hiç bir şekilde muhatap dahi almadığı bu zatın ,bazı kişilere şirin görünmek adına mı ,yoksa içinde bulunduğu sıkıntıları aşma adına mı bu işlere giriştiğini çözmüş değilim.

Ama şöyle bir gerçek var ki ,

İnsan yönetmeyi (kullanmayı)çok iyi bildiğini söyleyen Erhan beyin tabirine göre 6 buçuk adamın buçuğu olarak bendeniz ,bugüne kadar yaptıklarımla ve Allah izin verirse yapacaklarımla daha çok tam görünümlü mercimek  kadar beyni, fare kadar yüreği olan insan MÜSFETTESİ asalaklar gibi olamayacağım gerçeğidir.

TAVSİYELERİME KULAK VERİN

Erdemli bir yaşa geldiğini düşündüğüm bu zata tavsiyem, kimsenin senin savunmana ihtiyacı yok.Bu yaşta kendini böyle oyunlara alet etme ve varsa şahsımla ilgili  bir sıkıntın mekanım belli her zaman beklerim.Milleti kendine14955950_1853656078189175_7362515864155677667_n güldürme yaş itibari ile sana yakıştıramam üzülürüm…

Erhan mı desem ,Başkanyardımcısı mı desem ,sayın mı desem ,bey mi desem bilemedim ama ben sana en iyisi kendini çok zeki sandığın için bay IQ diyorum.

Sana tavsiyem git ilk önce IQ TESTİ yaptır .Böylelikle seninde diğer insanlar kadar beynin olduğu gerçeğini ER YADA GEÇ öğrenmen gerekiyor.Ama maalesef yüreğin için test yapmana lüzum yok yandaki resim her şeyi net olarak gösteriyor.Hele arkada ki şahıs olayı çözmüş bile ,naptıysan artık arkasını göremiyoruz 😀

Sana son tavsiyem işine bak,benimle uğraşsın diye kimlere kemik attıysan onlarıda bir kenara bağla ,sonrasında kader ne getirir ,ne götürür bilemem DEMEDİ DEME …..

BU RESİMDEN  6 AY ÖNCEKİ PAYLAŞIMLARDAN SADECE BİR KAÇI

hgterey gggrtf gggddlku gggddder gfrte gggddlku gfrt

 

BUNLARDA 6 İÇİNDEKİ PAYLAŞIMLARIN BAZILARI

gsfr hhtry gggggddd gggggd gggggdfdd gggg gggdd gfd ddddj gdeh

İŞTE BU BÜYÜK DEĞİŞİM TOHUMLARININ ATILDIĞI O ANLAR

gggggdfdd gggfderr ffgdd fffggrr

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-