eskort samsun

ÜNYENETHABER

YILLARCA BİR BALTAYA SAP OLAMAYANLARA PRİM YAPTIRMAYACAĞIZ

YILLARCA BİR BALTAYA SAP OLAMAYANLARA PRİM YAPTIRMAYACAĞIZ
11 Kasım 2016 - 1:50

ddddd

Uzun zamandır ÇAKIR MEDYA hakkında yürütülmeye çalışılan karalama ve itibarsızlaştırma kampanyaları son zamanlarda hat safhaya ulaşmıştır.

Bizleri kısa sürede buraya taşıyan halkımızın teveccühüne layık olma adına, maddi ve manevi zorluklar,şantajlar ve iftiralarla mücadele ederek  her gün sizlerle beraber olmanın gururunu yaşıyoruz.

Lakin gelinen son noktada bizi egemenliği altına alamayan ve kendileri için halkın bilgilendirilmesini siyasi gelecekleri için  tehdit olarak görenlerin maşası olanlar, maalesef mesleki ahlaktan bu güne kadar alamadıkları nasibi bundan sonrada alacak gibi durmuyor.

NİFAK TOHUMLARIYLA BESLENENLERİ BİLİYORSUNUZ

Gündemi yakinen takip eden okuyucularımızın farkına varacakları Ünye’de son günlerde ,üzerine oyun oynanan kişi ve kurumların, ahlaki ve etik kurallar zorlanarak yapılan kara propagandanın  içine çekilme çabalarını ve pisliği etrafa bulaştırmaya çalışan yöneticilerin kim olduğunun taktirini sizlere bırakıyoruz…

ARAŞTIRMA VE GÜNDEM YARATMA BİZİM İŞİMİZ

Bizler ÇAKIR MEDYA ailesi olarak 5 personel ve siz değerli okuyucularımızla kalabalık bir aileyiz.Sizde taktir edersiniz ki özel dosya ve haberler açan ,araştırmacı gazetecilik örnekleri ile gündem yaratan bir medya olarak,bu güne kadar ne yaptıysak,ne dediysek ne yazdıysak sonuna kadar dimdik  arkasındayız.

EL ATINDAN ÇABUK İNİLİR

Bize çamur atan  tek bir muhabiri bile olmayan,kullandığı makineyi bile hediye alan , ayda yılda bir haber çıkan,gazetesini belediyeye endeksleyerek yayınlayan merdiven altı gazetelerle, aynı kefeye konulmaktan sizler adına  hicap duyacağımızı belirtmek isteriz.

BUNCA YIL BİR BALTAYA SAP OLAMAYANLARA PRİM YAPTIRMAYACAĞIZ

ÇAKIR MEDYA olarak siz değerli okuyucularımıza layık olmaya devam edeceğimizin sözünü veriyor,bundan sonra kolay kolay bize çamur  atan kişilere,bizim başarımızı kıskanan ve kendi bataklıklarına çekmek isteyenlere ,uzun yıllar gazetecilik yaparak bir yerlere gelemeyenlere üzerimizden pirim yaptırmamak adına cevap hakkımızı  kullanmayacağımızı belirtmek istiyoruz.

HAKİKAT BİLDİĞİMİZ YOLDA DEVAM EDECEĞİZ

Bundan sonraki sataşmalara sanılmasın ki cevap verememeyiz,Allah’a şükürler olsun ki  ne bu dünyada nede mahşerde hesabını veremeyeceğimiz hiç bir iş yapmadık,yapmayız.Sizlere ve Ailemize olan saygıdan ve edebimizden dolayı sessiz kalmayı tercih ediyoruz…

En Büyük Cihad, Zalime; sen “HAKSIZSIN” demektir …

 

Ne isterseniz isteyin ALLAH(C.C)’tan isteyin mutlaka cevap verecektir,icabet edecektir.Kuvvet ve Kudret sahibi ancak ALLAH(C.C)’dır.

KUL ELİNE BAKANLARDAN OLMAYIN….

SAYGILARIMIZLA

Cihan ÇAKIR

ÇAKIR MEDYA Genel Yayın Yönetmeni

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-