eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

1. Amatör Lig’de 3.Hafta Sonuçları

1. Amatör Lig’de 3.Hafta Sonuçları
13 Kasım 2016 - 21:20

ordu1amatorlig_1_1_1

Ordu 1. Amatör Lig’de 3.Hafta tamamlandı. A ve B Grubunda zirve yarışını sürdüren takımlar haftayı kayıpsız geçerlerken orantısız skorlarıyla gündeme gelen ligde bugün bir maçta tam 20 gol atıldı. Takımlar arasında güç farkının skorlara yansımaya devam ettiği haftada alınan sonuçlarla haftanın değerlendirmesi şöyle:

 

Ordu 1. Amatör Lig’de 3.Hafta tamamlandı. Cumartesi günü oynanan iki maçla başlayan haftada A Grubunda vcvbvAltınordu Belediyespor averajla liderliği Ulubey Belediyespor’a kaptırırken, B Grubunda da Ünye 1957 Spor 3’te 3 yaparak 9 puan ve averajla liderliğini sürdürdü. B Grubunda 3’te 3 yapan bir diğer takım olan Kumruspor gol averajı ile lideri ikinci sıradan takibini sürdürdü.

Ulubey Belediyespor’dan sezon rekoru!

Haftanın en konuşulacak skorunu Ulubey Belediyespor elde etti. Kendi sahasında kendi yağında kavrulma mücadelesi veren Kabataşspor’u konuk eden Ulubey Belediyespor rakibini 20-0 mağlup etti. Her dört buçuk dakikaya bir gol sığdıran Ulubey Belediyespor’un aldığı bu orantısız sonuç averjla liderliği getirirken yeşil-siyahlı kulüp yönetimi rakip filelere 20 gol atan futbolculara çok gol atmaları nedeniyle prim ödememe cezası verdikleri gelen bilgiler arasında.

Ünye 1957 Spor, Zorlandı!

Deplasmanda Kirazlimanıspor ile karşı karşıya gelen Ünye 1957 Spor, rakibini Mustafa Burak Bilal’in 32.dakikada frikikten attığı tek golle 1-0 mağlup etti ve B Grubunda gol averajı üstünlüğü ile liderliğini sürdürdü. Ligde sadece 1 galibiyeti bulunan Kirazlimanıspor karşısında birçok pozisyondan yararlanamayan Ünye 1957 Spor, zaman zaman savunmasında verdiği açıklarla es sahibi takım karşısında zor anlar yaşadı.

Deplasman Takımları Haftaya Damga Vurdu!

1. Amatör Lig’de 3.Hafta toplam 10 karşılaşma oynanırken 7 maçı deplasman takımları, bir maçı ise ev sahibi takım kazandı. İki maçın beraberlikle bittiği haftada toplam 51 gol filelerle buluştu. Haftanın en farklı skorunu Ulubey Belediyespor deplasmanda Kabataşspor’u 20-0 mağlup ederek elde etti. 51 golden 40 tanesini deplasman takımları kaydederken kalan 11 gol ev sahibi takımlardan geldi.

İŞTE HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

3-hfttopsnc

gggg6

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P