eskort samsun

ÜNYENETHABER

OSKİ 2016 YILI KASIM AYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

OSKİ 2016 YILI KASIM AYI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
15 Kasım 2016 - 13:24

t-2

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(OSKİ) Genel Müdürlüğü 2016 yılı Kasım Ayı olağan genel kurul toplantısını Büyükşehir Belediyesi toplantı meclis salonunda gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Enver Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe belediye başkanları, meclis üyeleri, daire başkanları, ilgili personeller ve basın mensupları katıldı. OSKİ kanadından; Genel Müdür Fatih Yürük, OSKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Gündüz ve Mahmut Ali Akkiraz, Genel Müdür Yardımcıları Suat Olgun ve Mustafa Özkan ile daire başkanları ve ilgili personeller katılım sağladı.

OSKİ’ NİN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ

Toplantıda OSKİ Genel Müdürlüğünün 2016 yılında Ordu’ nun 19 ilçesinde yapmış olduğu yatırımları konu alan tanıtım videosu izlenerek yapılan işlerin görsel sunumu Genel Kurul üyelerine izletildi. Daha sonra Genel Müdür Fatih Yürük hem kurumu tanıtan hem de OSKİ bünyesinde yapılan faaliyetlerin bilgilerini ana başlıklar altında sunum eşliğinde Genel Kurul üyeleri ile paylaştı. Toplantıda stratejik plan üzerindeki revize çalışmaları tamamlanarak genel kurula sunuldu. Ayrıca 2017 Performans programı oylamaya sunularak kabul edildi. OSKİ’ nin 2017 yılı bütçesi, ilgili ihtisas komisyonuna gönderildi. OSKİ’ nin 2016 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında gündem maddeleri görüşüldü ve ilgili maddeler oy birliği ile karara bağlanmasının ardından soru cevap şeklinde geçen toplantı sona erdi.

gggg6

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-