eskort samsun

ÜNYENETHABER

Sayın Çamyar,”Başarının Mimarı Milleti Susuzluktan Kırdı”

Sayın Çamyar,”Başarının Mimarı Milleti Susuzluktan Kırdı”
16 Kasım 2016 - 21:39

ffffd

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir olduktan sonra Ünye ilçesine büyük yatırımlar yapılmaya başlandığını söyledi. Başkan Yılmaz, Ünye’de  yaptığı konuşmada Büyükşehir olduktan sonra Ünye’ye büyük yatırımlar yapıldığını belirtti. Yılmaz’ın, “Su yatırımı olarak Ünye’ye 16.5 milyon liralık yatırım yaptık” demecinin ardında Ünye susuzluktan kırılması da ayrı bir konu olarak karşımıza çıktı.

Büyükşehir Belediyesi ve Ünye Belediyesi’nin son derece uyumlu çalıştığının altını çizen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, bunun da hizmet olarak geri döndüğünü söyledi.Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da  Büyükşehir belediye Başkanı Enver Yılmaz’a seçimlerde ki 20 de 20 başarının mimarı diyerek uyumunu gösterdi.

Ama gelin görün ki sokak farklı ,Başkan farklı konuşuyor

Yaklaşık 30 saattir Ünye’ye su veremeyen Büyükşehir vatandaşları isyan noktasına getirdi.Dün arızalanan su şebekesi için 4 kere saat veren ve vatandaşları yanıltan OSKİ bir başka skandala daha imza attı.Vatandaşların sabrını zorlayan ve mağduriyetini gideremeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a sesleniyoruz.

Sayın Başkan Ünye’nin sen ve taklacıların iş başına gelene kadar su sıkıntısı çektiğine şahit olmadık.Göreve gelir gelmez ilk ramazan ayında yine böyle bir su kesintisi olmuştu.Bu durumdan ders alınır diye düşünülürken yine aynı su sıkıntısıyla karşı karşıya kalıyoruz.

Eskiden Akçay ve Cevizdere kuyuları vardı. Şehir şebekesinde arıza veya bakım olduğunda bu kuyulardan ihtiyaç karşılanıyordu.Millette susuzluktan kırılmıyordu.

Şimdi bu kuyulardan su verilemez mi ?

Yoksa bu kuyular taklacı tarafından sizin isteğiniz üzerine kapatıldı mı ?

Hiç mi bu günler düşünülmedi ?

16,5 milyonluk su yatırım nerede ?

Arızanın boyutu ve onarım bitiş süresi halka doğru düzgün verememek ne demek oluyor?

Yoksa su arızasının problemi daha mı büyük ?

Bu millet ne kadar zaman daha bu rezilliği çekecek?

Vatandaşla dalga mı geçiyorsunuz?

Demedi demeyin OSKİ başınıza bir iş açacak ama ne gün bilemiyorum.

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-