eskort samsun

ÜNYENETHABER

BELEDİYEDE NELER OLUYOR DEDİ,SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

BELEDİYEDE NELER OLUYOR DEDİ,SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
18 Kasım 2016 - 1:10

dvdvd

 

BÖYLE İŞGÜZAR YÖNETİCİLER ADAMI KATİL EDER

Bireylerin kamu ile ilgili Dilekçe hakkı, sorulara cevap almak suretiyle bilgi edinmeyi, şikayette bulunmak suretiyle denetlemeyi, dilek ve öneride bulunmak suretiyle de demokratik katılımı sağlayan siyasal haklardandır. İdare-birey ilişkisinde hukukun üstünlüğünü, demokratikleşmeyi ve saydamlığı sağlayabilmek için, idari faaliyetlerin yürütülmesi sırasında bireysel hak ve özgürlüklere duyarlı davranılması hukuk devletinin en temel niteliği olmasına rağmen ,ÜNYE BELEDİYESİ bu yasadan bi haber olacak ki  2. bir gizli evrak skandalı daha yaşandı.

BELEDİYEDE GİZİLİK YOK

Hakan Bulat Belediye yüzünden belada kalmamak elde değil,milletin şikayet dilekçelerini açık edip şikayetin muhatabı ile karşı karşıya götürüyorlar.Bu ne biçim iş anlamadım .Böyle yaparak vatandaşa bize dilekçe vermeyin,başınızın çaresine bakın mı deniyor dedi.

AYNI OLAY BELEDİYE MECLİSİNDE YAŞANDI

Bu olayın ardından kısa bir süre önce Belediye Meclisinde gerçekleştirilen gizli oylamanın basına sızdırılması ve dolayısı ile oy pusulasının kamuoyu ile paylaşımı aklımıza geldi.

Encümen üyesi Ak parti İlçe Başkanı Arif Ergün,bireylerin gizlilik,özgürlük ,demokratik haklarını koruyamayan Ünye Belediyesine  hukuksal haklarını korumak için mahkemeye vermişti.

Bu skandal gelişmenin hemen ardından ,Ünye Belediyesine verilen ancak açık edilen gizli bir evraka mahkemenin yolu görüntü.15134431_10209369301342888_1834168355_n

Gazetemize şikayette bulunan Hakan Bulat adlı vatandaş belediyede yaşadığı durumu ve mağduriyetini şöyle anlattı.Bulat“Belediyeye bir konuyu şikayette bulunmaya gittim ve dilekçemi verdim. Şikayet konusu araştırılacak ve kanunların uygulanmasını beklerken ,hiç ummadığım bir durumla karşılaştım şok oldum.

ŞİKAYET ETTİĞİM ŞAHISLA KARŞI KARŞIYA GELDİM

Benim belediyeye şikayet dilekçesi verdiğimi içeriden söylediklerini söyledi.Kendisiyle tartışmaya başladık ,az kalsın daha vahim sonuçlar yaşanabilirdi.

BELEDİYEDE ZAFİYET VAR

Sonra durumu belediyeye bildirdim ,ilgileneceklerini söylediler ama halen kimse ilgilenmedi.Bu ne biçim vurdum duymazlık.Yoksa bu işler bilerek mi yapılıyor ?

MERAK EDİYORUM

Belediye’ye şikayete gidenleri bu şekilde karşı tarafa mı bildiriyorlar ? Böyle yaparak milleti birbirine mi düşürmek istiyorlar ?Belediyenin görevi burada halkın refahını sağlamak mı yoksa, halkı galeyana getirip birbirine kırdırmak mı?

Şimdi biz Belediye yüzünden komşumuzla kavga etsek, birbirimize girsek, suç kimin?

Bu zafiyet kabul edilir cinsten değil, Belediye’yi yönetemiyorlarsa bıraksın gitsinler.

Bu şekilde olmaz. Birlik beraberlik içinde olmamız gereken bu zamanda insanlar birbirine düşman edilmez. Bunu kınıyorum. Gerekli mercilerde hakkımı savunacağım. Burada bu suça alet olanların isimlerini vermiyorum.Ama hakkımı kanun ölçüsünde arayacağın ve  görevini kötüye kullananları şikayet edeceğim“dedi.

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-