eskort samsun

ÜNYENETHABER

BELEDİYELER KİME HİZMET EDİYOR ?

BELEDİYELER KİME HİZMET EDİYOR ?
23 Kasım 2016 - 0:15

ffvbff

Değerli Ünyeli dostlarım. Uzun bir aradan sonra tekrardan sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu ve güzelliğini kalbimin en derinlerinde hissetmekteyim. Konuyu fazla uzatıp sizi de çok sıkmadan Çakır Medya’nın ve ilk köşe yazımın verdiği heyecandan dolayı hemen konuya başlamak isterim.

Şimdi yönetimdeki ve yönetim üstü Büyükşehir yönetimi diyebilir ki, bismillah, dakika bir gol bir. Ama demeyin, çünkü ben de en az sizin kadar Ünye’nin daha güzel ve kaliteli olmasını isterim.

Konu şudur: Eskiden ticaretle uğraşmam sebebiyle bir kaldırım işgaliyesini ve kaldırımın sadece yayalara ait olduğunu bilirim, her vatandaş bunu bilir.

Bilin de yanlış bilin.

Yineliyorum kaldırımlar parasını veren ve kirasını ödeyen sermaye lobilerinin eline kiraya verilebilir. Peki kaldırımları işgal eden Ünyeli seyyarlar ya da Ünye’de doğup büyüyen, yatırımını yapan, öldüğünde dahi mezarı Ünye’de olan insanlara neden kiralanmaz. Ya da Ordu ve Ünye zabıtaları bir olağanüstü hal varmış gibi, fotoğraflar çekip ardından ceza tutanakları yollarlar. Peki hiç düşündünüz mü, ünlü ulusal firmaların dondurma  dolapları yaz aylarının başında kaldırımlara çıkar ve bir Allah kulu gelip de, niye böyle oluyor demez güzel kardeşim.

Gelelim ana mevzuya, malum güzel bir sahil yolumuz var.

Ve Çamlığa kadar güzel bir yürüyüş yolumu var. Peki ya sonrası, devam ediyoruz yürümeye. Restaurantlar,işletmeler,oteller var.  Ve oralara geldiğimizde önümüze araç ordusu geliyor. İşletmeci arkadaşları defalarca uyarmama ve insanların tepkisine rağmen, her şey yine aynı.Engelli kardeşlerimiz için kaldırımlar işgal edilmiş. En yakın yaya yoluna girmek için asfalta inmek gerekiyor.Bisikletler için biraz daha kolay, çocuğu olan annelerin Allah yardımcısı olsun, yayalar başının çaresine baksın.

Merak ettiğim husus,

1) Bu işletmelerin sahipleri kirasını verdi satın aldı,

2) İşletmeler misafire iyi niyet gösteriyor,

3) İşletmeler kanunları ve can güvenliğin hiçe saysın  para kazansın biz görmezden gelelim,

4) Hepsi.

eğer böyle bir güzellik varsa oy aldığınız insanlara neden yok? Esnaf göz bebeğiniz ise neden aynı şeylerden esnaf musdarip?

Yazdıklarımı okuyan değerli dostlarımızı sıktıysam özür dilerim. Ama birilerinin canını sıkmayı başardıysam ne mutlu bana.

Sağlıkla kalın.

ŞENOL OKUTUCU

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-