eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞI FETÖ’YA YÖNLENDİRMİŞ

BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞI FETÖ’YA YÖNLENDİRMİŞ
23 Kasım 2016 - 0:15

drfvrfvf

Bakanlar kurulu Ağustos ayı toplantı sonrası, “Kamuda ayıklama yapılırken özellikle 3 kritere bakılması kararlaştırılmıştı.Bunlar FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe girişimi sonrası ;

Bank Asya’ya para yatıranlar veya orada bulunan paralarını çekmeyerek destek olanlar.

Bu tarihten sonra FETÖ’ye yakın sendikalara ve derneklere üye olan ya da üyeliklerini devam ettirmeyi tercih edenler.
Üçüncü ve en önemlisi de örgütün kullandığı haberleşme sistemin ByLock’da yer alanlar öncelikli olarak soruşturma kapsamında  dikkate alındı ve alınmaya devam ediyor.

BU NE PERHİZ NE LAHANA TURŞUSU 

Başbakan Binali Yıldırım, FETÖ’ye karşı hakettikleri şekilde cevaplar verileceğini ve yukarıda belirtilen kriterlerin  hukuka uygun olarak detaylı şekilde inceleneceğine dikkat çekmişti.

FETÖ kapsamında Bank Asya üzerinden yapılan para ve işlem akışı yapan insanlar araştırıldı ve haklarında işlemler yapıldı.Bu nedenden dolayı Bank Asya ile para alışverişinde bulunan insanlar halen FETÖ ile ilişkilendirilme riski ile karşı karşıyalar.

15 TEMMUZ ÖNCESİ VE SONRASI FARKETMİYOR

Bugün gazetemize  ulaşan bir belgeye göre Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren OSKİ’de faturaların ödeme noktaları arasında 10.aya kadar BANK ASYA’nın olduğu tespit ettik.

Aşağıdaki iki fatura örneğinde de görüleceği gibi ,15 Temmuz sürecinden sonra da faturalarda  Bank Asya’ya ödeme yapılacağı açıkça görülebiliyor.

BÜYÜKŞEHİR İNSANLARI TÖHMET ALTINDA BIRAKTI

Devletin vatandaşları BANK ASYA’YA  para yatırmamaları konusunda uyarması ve yatıranlar hakkında soruşturma yapacağız demesine rağmen,resmi bir kurumun hangi akla hizmetle ödemelerini tahsil etmede aracı olarak bu bankayı kullanabiliyor.Ve bütün uyarıları dikkate almayarak  devletin parasını ,  1 numaralı FETÖ bankası olarak bilinen BANK ASYA’YA kullandırması nasıl açıklanabilir?

Şimdi BANK ASYA üzerinden direk ve dolaylı işlem yapan onlarca kişi soruşturulurken,tutuklanırken,hain damgası yerken ,bazı insanların sırf fatura yatırdı diye bu  suçlamalarla karşı karşıya kalmalarının hesabını hangi kurum verecek merak ediyoruz ?

Aşağıdaki belge 17-25 Aralık darbe girişimi sonrası, bile bile insanların BANK ASYA’ya yönlendirildikleri ve milyonlarca lirayı FETÖ emrine sunulduğunu gözler önüne sermiyor mu ?

 

15183893_227845200977942_2101562519_o

15204109_227846320977830_1351794281_o

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-