eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Öğretmenler Günü Kutlandı

Ünye’de Öğretmenler Günü Kutlandı
24 Kasım 2016 - 16:15

ee

Ünye Kaymakamlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi.a

Ünye Cumhuriyet Meydanı’ında Saat 13.30’da, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenk sunma töreniyle başlayan program, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde devam etti.

Kutlama programına, Ordu Vali Yard. Ve Ünye Kaymakam Vekili Fatih Görmüş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Belediye Başkan Vekili Hasan Çolakoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Yalçın, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde devam eden 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, tekrar saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti.bbb

Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin oratoryo gösterisi öğretmenlere duygusal anlar yaşatırken, çeşitli okulların müzik öğretmenlerinin sergilediği müzik dinletisi, öğretmenlere coşkulu anlar yaşattı. Ardından aday öğretmen sürecini bitirerek adaylığı kalkan ve Cumhuriyet İlkokulu’na atanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Melek Sözeri’nin yemin töreni gerçekleşti.b

Çeşitli spor dallarının okullar arası müsabakalarında ve okullar arası “öğretmen” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve öğretmenlere ödül verilmesiyle devam eden program, emekli öğretmenlere de “hizmet şeref” belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.

 

aaaanün anlam ve önemine binaen konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem,

“Öğretmenlik mesleği kutsal sayılmış, bu anlamda her toplumda özel değer görmüştür. İlçemizde eğitim çağımızdaki çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde işini severek ve gönülden yapan öğretmenlerimizin katkısı çok büyüktür. “Bana bir harf öğretenin kölesi olurum” diyen Hz. Ali bu sözüyle öğretmenliğin ne kadar büyük bir hürmete layık bir meslek olduğunu çok güzel ifade etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmen ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, başarılarının devamını dilerken, emekli öğretmenlerimize uzun ömürler ve vefat eden öğretmenlerimize Allahtan rahmet diliyorum.” dedi.

 

aaa

ca

cc

aae

bb

d

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-