eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

KARDEŞ ÜLKE SPORCULARI ÜNYE’DEN KUPA İLE DÖNDÜLER

KARDEŞ ÜLKE SPORCULARI ÜNYE’DEN KUPA İLE DÖNDÜLER
25 Kasım 2016 - 23:13

2411201604az

Kamp ve dostluk maçı için Ünye Belediyesi ev sahipliğinde Ünye’de bulunan Azerbaycan U12 Tehsil Resupluka Spor Merkezi Sumgayıt Şubesi ve U15 Teshil Futbol Mektebi takımlarına Ünye Belediyesi tarafından teşekkür belgesi ve kupa verildi.

 

17-23 Kasım tarihlerinde Tehsil Resupluka Spor Merkezi Teknik Direktörü Tağı Mammaolov ile Tehsil Futbol Mektebi Teknik Direktörü Asef Melikov ile Ünye’de kampa giren U-12 ve U15 takımlarına dostluk maçları ardından düzenlenen törenle Ünye Belediyesi tarafından teşekkür belgesi ve kupa verildi.

Azerbaycan’dan gelen U12 ve U15 takımları Samsun, Trabzon, Ünye, Fatsa ve Ordu’dan toplam 8 takımla mücadele ederek her iki takımda guruplarında üçüncü oldular.

Ünye Belediyesi ev sahipliğinde Azerbaycan’dan kamp için Ünye’ye gelen toplam 38 sporcu ve 4 teknik heyetten oluşan ekip 23 Kasım Çarşamba günü Ünye’den ayrıldı.

Genç sporcular Ünye’de yaptıkları kampta maçların ve antrenmanların yanı sıra şehri de gezerek denizin ve yeşilin tadını çıkarttı.

Ünye Şehir Stadı’nda gerçekleşen törende sporculara plaket ve kupa takdim eden Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Eren, kardeş ülke sporcularını Ünye’de ağırlamaktan dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

gggg6

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P