eskort samsun

ÜNYENETHABER

CİNNET GEÇİREN GENÇ KORKUTTU

CİNNET GEÇİREN GENÇ KORKUTTU
28 Kasım 2016 - 13:06

 

ddddd

 

26 Kasım Cumartesi günü Çınarlık Mahallesi Gogina Parkı önünde babası M.A. tarafından bıçaklanan E.A.(19) adlı şahısın kardeşi Y.A.(27), evinde cinnet geçirdi.

Babasının, kardeşi E.A.’yı 13 yerinden bıçakladıktan sonra savcı tarafından serbest bırakılmasına tepki gösteren Y.A., evdeki eşyaları sokağa attı ve evi ateşe vermekle tehdit etti.dsc_0892

Evin balkonundan eşyaları atan, balkona çıkardığı tüpü patlatmakla tehdit eden Y.A., eline geçirdiği ağaç motoruyla evin pencerelerini keserek çevredekilere korku dolu anlar yaşattı.

3 çocuk annesi F.A. bir oğlunun hastanede ölüm kalım savaşı vermesi, bir oğlunun da evde cinnet geçirmesinin ardından, olay yerinde sinir krizi geçirdi. Yakınları tarafından sakinleştirilen F.A., oğlunu aşağı inmesi için ikna etmeye çalıştı.

Akrabalarının ikna etmesini sonucu evden çıkarılan Y.A., polis tarafından gözaltına alındı. Polislerin Y.A.’yı götürmesinin ardından “Suçluyu yakalamıyorsunuz, suçsuzu götürüyorsunuz” diyerek tepki gösteren akrabalar ile polis arasında arbede yaşandı. Kavgayı dağıtmak isteyen polisin göz yaşartıcı gaz sıkması çevredekilere zor anlar yaşattı.

Cinnet geçiren şahsın kuzeni Z.A. “Bu çocuk adaletin yerini bulmasını istiyor. Kardeşini bıçakladı babası ve elini kolunu sallayarak geziyor. Serbest bırakanlar gelip hesap versinler. Kardeşi akşamdan beri ameliyat geçiriyor, ölürse ne olacak?” diye sitem etti.

Y.A.’nın dayısı A.A. ise “Babası karısını, çocuğunu sokağa attı. Kendi evine giremiyor kız kardeşim. Hangi savcı, neye dayanarak bu adamı serbest bıraktı? Biz bunun peşindeyiz. Ev, yer değil bizim peşinde olduğumuz. Çocuk ölüyor orada, savcı serbest bıraktı bıçaklayanı. Nasıl oluyor bu?” diyerek adalete sitem etti.

 

gggg6

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-