eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
02 Aralık 2016 - 9:22

02.12.2016

14877780_10209207223371040_1008052597_n

Saadet TÜTÜN vefat etti

Pelitliyatak Belediyesi’nden emekli İlhami Tütüncü’nün eşi, öğretmen Tuncay, Ünye eşraflarından Olcay, Nuray ve Gülay Tütüncü kardeşlerin anneleri, Halil Caksi ve Şükrü Töngel’in kayınvalidesi, Belediye personeli Orhan Altun’un ablası, Saadet TÜTÜN Çınarlık Mahallesindeki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün Cuma namazına müteakip Büyük Camiinde kılındıktan sonra Pelitliyatak aile kabristanlığına defnedilecektir.

Gülüzar TÜRKMEN vefat etti

Ünye eşraflarından merhum Bakırcı Şükrü Türkmen’in eşi, Mehmet, Huriye, Ahmet, Abdullah ve Adem kardeşlerin anneleri, Hasan Şimşek’in kayınvalidesi, Gülüzar TÜRKMEN Nuriye Mahallesindeki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün Cuma namazına müteakip Büyük Camiinde kılındıktan sonra, Döşemedibi aile kabristanlığına defnedilecektir.

Zekiye KARTAL vefat etti

İnkur Akpınar Mahallesinden Şoför Hacı Recep Kartal’ın kızı, Zekiye KARTAL vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip İnkur Akpınar Mahallesinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa KOLCU vefat etti

Aydıntepe duraklı Mahallesinden merhum Hacı Dursun Ali’nin oğlu, Hasan ve Mehmet Kolcu kardeşlerin ağabeyleri, Remzi ve Ali Kolcu kardeşlerin babaları, Mustafa KOLCU vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip duraklı Camiinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-