eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

6.HAFTANIN ÖZETİ

6.HAFTANIN ÖZETİ
04 Aralık 2016 - 14:45

xxdcc

Cumartesi günü oynanan Soyaspor-Kabataşspor maçıyla başlayan Ordu 1. Amatör Lig’de 6. Haftaya bugün oynanan maçlarla devam edildi. Zaman zaman büyük gerginliklerin yaşandığı ve saha içi olayların çıktığı 6. Haftada şu ana oynanan toplam 8 maçta alınan sonuçlar ile yarın oynanacak maçların programı şöyle:

Ordu 1. Amatör Lig’de 6. Hafta yarın oynanacak iki maç dışında tamamlandı. Ordu İdmanyurdu-Demirspor ve Çaybaşı Belediyespor-Kirazlimanıspor maçlarında futbol sahaları karıştı. Gerginliklerin zaman zaman doruk noktasına ulaştığı maçlar normal sürede tamamlanırken kırmızı kartlar havada uçuştu. Çaybaşı Belediyespor ile Kirazlimanıspor arasında Çaybaşı ilçe sahasında oynanan maçta Çaybaşı belediyespor rakibini 4-0 mağlup ederken maçın triosu toplam 5 kez kırmırız kartına elini götürdü. Maçı 4-0 galip bitiren Çaybaşı Belediyespor’da maçın ilk yarısında iki ve ikinci yarısında da ikişer oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kalırken Kirazlimanıspor takımında ise 1 oyuncu kırmızı kart gördü.

Bir diğer olaylı maç ise Durugöl 1 Nolu sahada oynandı. Demirspor ile Ordu İdmanyurdu maçı 3-1 Demirspor lehine sürerken 90.dakikadan sonra saha içinde tartışmalar ve gerilimler yaşanınca maçın hakemi maçı uzatmadan bitirdi.

Alınan sonuçların ardından A Grubunda Altınordu Beledyespor maç fazlası ile liderliğe yükselirken B Grubunun namağlup lideri Ünye 1957 Spor, en yakın rakibi Kumruspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek zirvede arayı açarak puan farkını 5’e çıkarttı.

04122016026-hftsonc

 

gggg6

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P