eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
05 Aralık 2016 - 9:09

05.12.2016

14877780_10209207223371040_1008052597_n

Mehmet DEMİRCİ Vefat Etti

Çaybaşı esnanflarından Merhum Demircioğlu Hüseyin Demirci’nin oğlu, Sami, Ahmet, Hasan, Yusuf ve Mustafa Demircinin kardeşi, Sebahattin Demirci’nin amcası, Abdullah ve Adem kardeşlerin babaları Mehmet Demirci Çaybaşı Tekke mahallesindeki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip .Çaybaşı Merkez Caminde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Ayşe ŞAHİN Vefat Etti

Yeşilkent Darahta mahallesinden Merhum Eski Muhtar Osman Şahin’in eşi, Yılmaz, Mustafa, Kemal, Burhan ve Arslan kardeşlerin anneleri Ayşe Şahin vefat etmiştir.,

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Yeşilkent Darahta mahallesinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Kiraz IŞIK Vefat Etti

Akkuş Çayıralan Belalan mahallesinden Ali Işık’ın eşi, Yüksel Işık’ın annesi Kiraz Işık vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Belalan mahalle caminde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Pembe OKUTUCU Vefat Etti

Çaybaşı Yenicuma mahallesinden Merhum eski muhtar Mehmet Okutucu’nun eşi, Yusuf, Yaşar, Ekrem, İdris ve Harun Okutucu kardeşlerin anneleri Pembe Okutucu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılındıktan sonra Çaybaşı Yenicuma mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Çiçek DENETMİŞ Vefat Etti

Akkuş Damyeri mahallesinden Abdullah Türk’ün kızı, Ali Denetmiş’in eşi, Ünal ve Neşe Denetmiş’in anneleri Çiçek Denetmiş Ankara’daki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben Akkuş Damyeri mahallesinde kılındıktan sonra Akkuş Damyeri mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-