eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

EFSANE SAHAYA İNDİ

EFSANE SAHAYA İNDİ
05 Aralık 2016 - 22:52

kkkk

Ordu 2..Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Ünyespor,  yeni futbol sezonu açılışını yaparak, ilk antrenmanını yaptı.Taraftara açık yapılan antrenmanda futbolculara ve teknik ekibe sevgi gösterileri yapıldı.

Pazar günü Ünye şehir stadında gerçekleşen ilk idmanına ikinci başkan Mithat Yagal ,genel kaptan Tugay Yıldız,taraftar sorumlusu Arda Kuyumcu,Asbaşkan Murat Saylan,Mali isler sorumlusu Emrullah Özsoy ve İlker Akın’da katıldı.

Ünyespor 2.Başkanı Mithat Yagal,  yeni futbol sezonu açılışında yaptığı konuşmada şunları söyledi;

Saygıdeğer konuklarımız, Ünyespor taraftarımız ve sayın basın mensuplarımız.

Bugün önemli bir gün. 1957 yılında kurulmuş olan köklü Ünyespor’umuz tarihi geçmişi ile bugünlere kadar gelmiş bulunmakta ve sportif faaliyetlere devam etmektedir ve devam edecektir.15310764_10209529966159408_1548368963_o

Öncelikle Ünyespor’umuza desteklerini esirgemeyen ve bu anı bekleyen büyük Ünyespor taraftarlarına ve bu takımın yönetim kadrosuna destek veren ve olumlu yazılarıyla bizlere güç veren sayın basın mensuplarına teşekkürlerimizi sunarız ve burada bulunamayıp üzüntüsünü dile getirip aramızda bulunamayan bu kadroyu oluşturup Ünyespor’un ayakta durmasında emeği olan Ünyespor  Başkanı Oktay Toprak’ın selamını iletmek isterim.

Bizler inandık ve bu köklü kulübümüz için yönetim ve teknik heyetimiz olarak elimizden gelenin en iyisini yaptığımıza ve yapacağımıza endişesi olmasın. Biz kulübümüze hizmet vermek için varız. Taraftarlarımızı başarılar sağlayarak sevindirmek için buradayız. Ünyespor’umuzu layık olduğu yere getirmek için varız. Yönetim kadromuz, teknik heyetimiz, futbolcularımızla bütünleşerek gerçek Ünyesporu’muzu hak ettiği yere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Ünye halkımızın, taraftarının, iş adamlarının, esnaflarının ve siz basın mensuplarının Ünyerspor’umuza desteklerini bekliyorum.

Bugün antrenmanımıza çıktık ve tüm Ünye’mize hayırlı olmasını diliyorum. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Ünyespor antrenörü İmdat Musa Yıldırır  nezaretinde yapılan sezonun ilk antrenmanı yaklaşık iki saat sürdü.Sezonu 2. antrenmanını çarşamba günü yapacak olan Ünyespor’da ,Kulüp 2.Başkanı Mithat Yagal ve Yönetim Kurulu Üyeleri oyunculara toplu olarak resim çektirdi.

 

gggg6

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P