eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Yalçın’dan ”Engellilere Hayatı Zorlaştırmayalım ,Kolaylaştıralım”Mesajı

Başkan Yalçın’dan ”Engellilere Hayatı Zorlaştırmayalım ,Kolaylaştıralım”Mesajı
08 Aralık 2016 - 23:46

ffff

Ünye Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki Savaş Sarıkaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne istinaden Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’ı ziyaret etti.

İyi dilek ve temennilerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Yalçın, engelli olmak ve engellilerin toplumsal yaşamdaki konumu ile ilgili olarak,

“Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşamdan kopmadan hayatlarını sürdürmeleri için meslek edinip üretken hale gelmeleri gerekmektedir. Sağlık, eğitim, ulaşım ve rehabilitasyon başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karşılanması ise hepimizin ortak görevidir. Onlara gösterebileceğimiz ilgi ve sorunlarına bulacağımız çözümler, insana ve topluma duyulan saygının en önemli gereğidir.” diyerek herkesi duyarlı birer vatandaş olmaya çağırdı.

Ünye’de yol ve kaldırım yapım çalışmalarına baktığında, yeni yapılan kaldırımlarda engelli rampalarının sağlıklı olmadığı yerlerin gözüne çarptığını, engelli rampaların olduğu yerde ise bu rampaların kullanımı açısından elverişsiz olduğunu belirten Başkan Yalçın, “Yeni çalışmalar elbette yapılsın. Bizler de destekliyoruz çalışmaları. Ancak amaç sadece yapmış olmak olmasın. Engelli bireylerin yaşamlarını düşünen, vatandaşların hayatını zorlaştırmayacak şekilde yapılsın” dedi.

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-