eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

DİYANET PERSONELİNE KIYAK

DİYANET PERSONELİNE KIYAK
04 Şubat 2015 - 8:42

 3215

Ordu İl Müftülüğü resmi sitesinde yaptığı açıklamada Diyanet İşleri Başkanlığı personelleri ve yakınları için umre programı düzenleneceğini belirtti.
2015 yılı Umre Organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı personeli ve yakınları için 10 günlük umre programı hazırlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2014-2015 yılı umre organizasyonları kapsamında, Diyanet İşleri Başkanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapan personel  ve yakınlarının katılacağı 6-7 gün veya gece Mekke, 3-4 gün veya gece Medine olmak üzere toplam 10 günlük umre turu düzenlenecektir.

Söz konusu konaklama türüne katılmak isteyenler,  (6-7 gün veya gece Mekke, 3-4 gün veya gece Medine) Mekke’de İkamet:

Aziziye veya Mahbes Bölgelerinde bulunan binalardan birinde   sağlanacak olup, hareme ulaşım servislerle gerçekleştirilecektir.

Medine’de İkamet: Merkeziye bölgesinde, hareme yürüme mesafesinde bulunan binalarda    sağlanacaktır. Seyahat Programı: 6-7 gün veya gece Mekke, 3-4 gün veya gece Medine (Mekke ve Medine’de konaklama süreleri uçak ve otel rezervasyonlarına bağlı olarak bazen takdim ve tehir edilebilir.) Uçakların ve ev yerleşimlerinin kesinleşmesini müteakip ayrıca bildirilecektir.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-