eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
07 Aralık 2016 - 9:03

07.12.2016

14877780_10209207223371040_1008052597_n

Zahiye Hanım vefat etti

Ünye eşraflarından merhum Hasip Turan’ın kızı, Fahrettin Demir’in gelini, Ahmet Demir’in eşi, Mustafa, Abdullah ve Süleyman Turan’ın kız kardeşi, Halis Demir’in yengesi, Mustafa, Mesut ve Sefa kardeşlerin anneleri Zahiye Hanım vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip Merkez Büyük Camiinde kılındıktan sonra Kale Köyü Yekkeli Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mehmet TÜRK vefat etti

Dereköy Ören Mahallesinden, merhum Tufan Türk’ün oğlu, Hasan, Hüseyin ve Ahmet Türk’ün kardeşi, Üzeyir, İsa, tufan ve Abdullah Türk’ün babaları, Mehmet TÜRK vefat etmiştir.

Cenaze namazına bugün öğle namazına müteakip Ortaköy Merkez Camiinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa TOPRAK vefat etti

Esenkale mahallesinden, merhum Hasan Toprak’ın oğlu, Mehmet, İrfan, İhsan, İdris ve Zekeriya Toprak kardeşlerin babaları, İbrahim, Mevlüt ve Eyüp Toprak’ın kardeşi, Aziz, Ahmet, Maksut ve Yusuf Toprak’ın amcaları, Mustafa TOPRAK vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip kılındıktan sonra Esenkale aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hacı Fazile BAŞAR vefat etti

Terme Cumhuriyet Mahallesinde, merhum Hacı Mustafa Başar’ın eşi, Mehmet Necati Vidinli Okulu edebiyat öğretmenlerinden Yaşar Başar’ın annesi, Hacı Fazile BAŞAR vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün ikindi namazına müteakip Terme Merkez Pazar Camiinde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-