eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Masa Tenisi Müsabakasında Takımlar Ünye’de Yarışıyor

Masa Tenisi Müsabakasında Takımlar Ünye’de Yarışıyor
10 Aralık 2016 - 11:38

vg

Masa Tenisi Federasyonunun 2016-2017 faaliyet programında yer alan ve 1. Etabının Kastamonu’da gerçekleştiği 3. Lig Masa Tenisi Müsabakalarının 2. Etabı  10-11 Aralık tarihlerinde Ünye’de gerçekleşecek. 

Bugün başlayan müsabakada 13’ü kız, 12’ü erkek olmak üzere 25 takım yarışacak. Lig usulü devam eden müsabakada Ünye’den bir kız takımı yer alıyor. 

Müsabakalara ev sahipliği yapan Ünye Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu Ünye Net Haber gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Federasyon Başkanımızın desteği ile bu seneki 3. Lig Masa Tenisi müsabakalarını Ünye’de gerçekleştirmek için görüşmeler yaptık ve bugün itibariyle müsabakalar başlamış bulunmaktadır.

Bu vesileyle şunu belirtmek istiyorum, son 3-4 ayda Türkiye genelinde bütün federasyon başkanlıklarının yeni seçimleri yapılarak bazı başkanlar değiştirilerek yeni başkanlar göreve geldi. Ünye’de de masa tenisine gönül vermiş antrenörlerin başını çeken Murat Karagöz antrenörümüz Masa Tenisi İl Temsilcisi olmuştur. Buda Ordu’ya güzel bir kazanımdır. Bundan sonra masa tenisi ile alakalı aÜnye’mize yakışacak, daha üst düzeydeki organizasyonları almak için İl Temsilcimiz ile beraber çalışacağız. Antrenörümüz Murat Karagöz’e çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Masa Tenisi Ordu İl Temsilcisi Antrenör Murat Karagöz ise açıklamasında 

“Masa Tenisi Federasyonunun 2016-2017 faaliyet programında yer alan 3. Lig 2. Etap Müsabakaları önce Ordu’ya verildi. Bizler takımımız burada olduğu için ve organizasyon altyapısı burada daha uygun olduğu için faaliyeti buraya aldık. Bu süreçte İlçe Spor Müdürümüz Aydın Bey ve İl Spor Müdürümüz yardımcı oldular ve organizasyonu buraya getirdik.

Müsabakalar 4 Etapta gerçekleşiyor. 1. Etabı Kastamonu’da yapıldı, 2. Etabı burada yapılıyor, 3. Etabın ise hangi şehirde olacağı henüz belli değil. Müsabakalara 13’ü kız, 12’si erkek olmak üzere toplamda 25 takım katılmakta. Kız takımlarından bir tanesi Ünye takımı. Müsabakalar lig usulü devam ediyor. Müsabakada ilk 3 dereceye girenler 2. Lige çıkıcak.

Türkiye’de masa tenisi müsabakası ilk kez bir ilçede yapılıyor. Müsabakaların buradaki esnafa sağlayacağı ekonomik katkıları da düşünmek gerekir. Şuanda 3-4 otelimiz misafir sporcular ve antrenörleriyle dolu durumda.  İnşallah daha çok organizasyon alıp, esnafa daha çok katkı sağlamak istiyoruz. “ dedi.

dsc_0280

gggg6

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P