eskort samsun

ÜNYENETHABER

100 Bin TL TOBB Nefes Kredisi

100 Bin TL TOBB Nefes Kredisi
11 Aralık 2016 - 9:49

kkkl

Ünye Ticaret Borsası Genel Sekreter Mehmet GÜR  kamuoyuna yaptığı açıklamada,”İçerisinde bulunduğumuz ekonomik süreçte borsa üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesi için TOBB tarafından başlatılan ve borsamız tarafından da destek verilen “TOBB Nefes Kredisi” ile ilgili bilgilerin üyelerimize duyurulması amacıyla ”için basın bülteni yayınladı.

 

TOBB Nefes Kredisi

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla “TOBB Nefes Kredisi” adı altında bir kampanya başlatılmıştır. Bu kapsamda ilçemizde bulunan Deniz Bank şubesinde imzalanan protokol gereği borsamız tarafından kaynak ayrılarak hesap açılmış olup Ünye Ticaret Borsası üyelerimiz; başvuruları halinde kişi yada kurum başı 100 Bin TL azami sınır olmak üzere 12 ay vadeli ve eşit taksitli ödenecek, brüt faiz oranı aylık %0,825, yıllık %9,90 oranında olmak üzere kredi kullanabileceklerdir. Banka tarafından masraf olarak 250 TL ve hazeni müsteşarlığının talep edeceği kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında üyelerimizden herhangi bir masraf ve komisyon talep edilmeyecektir.

Bu krediye başvurmak için KOBİ statüsünde olmak ve borsamızdan “TOBB Nefes Kredisi içindir.” İbaresi olan faaliyet belgesi almak gerekmektedir.

Kullanılacak kredi toplanı tüm üyelerimiz için 1milyar TL olduğundan ilgilenen üyelerimizin gerekli başvuruları yapmaları, fazla başvuru olması halinde banka tarafından değerlendirmenin yapılacağının bilinmesi konusu tüm üyelerimize ivedi olarak duyurulur.

gggg6

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-